Új Xiaomi csúcsmobil érkezhet

mi 11 ultra

A Xiaomi az idén feladta a leckét az összes telefongyártónak. Most azt tervezik, hogy újabb csúcsmobilt dobnak piacra még az idén.

INLOCK

A kínai cég a pletykák szerint azt tervezi, hogy még az idén egy olyan kaliberű készüléket fog piacra dobni, mint a Xiaomi Mi 11 Ultra. A készülék a hasonlóan magas specifikációk mellett UWB nyomkövető technológiával és kijelző alá épített szelfikamerával érkezhet meg.

samsung smart tag

Ez az UWB technológia már szerepelt a Samsung és az Apple csúcskészülékeiben, hiszen ezt a technológiát használja az Apple AirTag és Samsung SmartTag a készülékek pontos meghatározásához. A Xiaomi is egy ilyen kütyü bevezetését is tervezi.

A kijelző alá épített technológiák viszont még nem elég jók, hogy a csúcskészülékeknél helyettesíteni tudják a szelfikamerát. Kíváncsian várjuk, hogy a cég ilyen téren mivel fog előrukkolni.

A pletykák szerint legalább ugyanolyan specifikációkkal kell majd rendelkeznie, mint a Mi 11 Ultra készüléknek. 70W-os vezeték nélküli gyorstöltés, 120W-os vezetékes gyorstöltés, emellett a legkorszerűbb lapkakészlet, legkorszerűbb kamera és vízállóság jellemezheti a telefont. Itt csak az lesz a kérdés, hogy a kínai cég egy erősebb, vagy egy hasonló tudású készüléket akar piacra dobni, mint a 11 Ultra, csak kedvező áron.

ANDROID 12

 

Egyes források szerint ez az új készülék nem a Mi 11 Ultra utódja lesz, hanem a 10T sorozatnak a következő tagja, ami sokkal jobb áron nyitott, mint a Mi sorozat sima tagjai. Mindenesetre kíváncsin várjuk mi is a további fejleményeket.

Forrás