Új Xiaomi okosóra és fülhallgató jelent meg

A kínai vállalat az okostelefonok mellett egy új okosórát és egy új vezeték nélküli fülhallgatót is a piacra dobott. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róluk.

A Xiaomi a napokban bemutatta a legújabb generációs hajlítható kijelzős okostelefonját, egy csúcskészüléket és egy táblagépet is. Mindezek mellett új okosórát dobott a piacra Xiaomi Watch S1 Pro néven, valamint bemutatta a Xiaomi Buds 4 Pro vezeték nélküli fülhallgatóját is.

Az új okosóra nagyon hasonlít az előd modellre, dizájnban kapható lesz bőrszíjjal és szilikon szíjjal is. A kijelző egy 480X480 pixel felbontású AMOLED panel, ami maximum 600 nit fényerőre képes. Az akkumulátor kapacitása 500 mAh, ami a gyártó szerint 10 napos üzemidőt ígér.

A termék képes pulzusszint és vér-oxigénszint mérésre, valamint figyeli az alvást és a stressz szintet is. Összesen 117 aktivitást tud nyomon követni, így a sportolás figyelése is megoldott. Bluetooth 5.2-es szabvánnyal rendelkezik, így adott lesz a zavartalan kapcsolat. Durván 90.000 Ft-os áron nyithat majd a termék Kínában.

A Xiaomi Buds 4 Pro fülhallgató Bluetooth 5.3-as szabvánnyal rendelkezik. A termék rendelkezik aktív zajszűréssel, amit, ha bekapcsolunk, akkor az üzemidő kevesebb lesz, mint 9 óra, töltőtokkal pedig durván 38 óra áll majd a felhasználó rendelkezésére. A tok rendelkezik IP54-es vízállósági tanúsítvánnyal, így a vízcseppeknek ellen áll. Ennek a készüléknek a nyitóára durván 65.000 Ft-ról indul Kínában.


Forrás