Új Xiaomi Redmi mobiltelefon a láthatáron

redmi

A kínai cég idén elképesztő mennyiségű okostelefont mutatott be és úgy tűnik, hogy ezt még tudják fokozni. Egy újdonság tűnt fel a szivárgások szerint.

crypto50

A Xiaomi idén folyamatosan növelte piaci részesedését és már a második helyen áll, megelőzve az Apple-t. Ehhez az eredményességhez nagyban hozzájárult az is, hogy szinte havonta mutattak be újdonságokat, így folyamatosan fenntartva a vásárlók érdeklődését. Arról már lehetett hallani, hogy szeptemberben be fogják mutatni a Xiaomi 11T sorozatot.

xiaomi

Egy szivárogtató szerint egy másik okostelefonon is dolgozik a cég, amiben egy Snapdragon 870-es processzor dolgozhat. Emellett az is kiderült, hogy a kijelző egy 120 Hz képfrissítésű OLED panel lehet. Egyesek szerint ez vagy a Xiaomi Redmi K40s vagy a Xiaomi Redmi K50 sorozat egyik lehetséges tagja lehet.

Egy másik forrás véleménye szerint még többet tud az újdonságról. A kijelző 6,7 colos, a felbontása pedig FHD+. Emellett a hátlapi főkamera egy 50 MP-es szenzor lehet. Ez valószínűleg hasonló lesz, mint amit a Xiaomi Redmi 10 készülékben használtak. A telefon jövőre jelenhet meg a piacon, valószínűleg az év eleje fele. Árazásról egyelőre még nincs információ.


Forrás