Újabb forrás erősíti meg, hogy több Galaxy Note 10 érkezik idén

Az elmúlt hetekben megérkeztek az első információk a Galaxy Note 10-et illetően, mint megtudtuk idén akár négyféle modellre is számíthatunk, amit most egy a napokban kiszivárgott hír is félig megerősített.


Pár hónappal ezelőtt még a Galaxy S10 telefonokról hallhattunk pletykákat, de az időközben bemutatott készülékekről elhangzott híreket most a Galaxy Note 10-ről szóló hírek váltották fel. Először arról lehetett hallani, hogy kettő Note 10 érkezik, majd néhány napra rá már négy különböző modellről beszéltek. A Sammobile megtudta a négyből két eszköz modellszámát, ezek az SM-N970 és SM-N975, melyek valószínűleg a Note 10 és Note 10+ gyári számai lehetnek.

A korábbi jelentések alapján egy 6,28 és egy 6,75 hüvelykes megjelenítővel rendelkező Note 10-re számíthatunk és a hardverspecifikációik is eltérőek lehetnek. A Galaxy S10 mobilokból kiindulva a memóriakiosztás terén vehetünk majd észre különbséget. Illetve ha valóban érkezik Note 10e akkor más eltérések is lehetnek, bár a Sammobile szerint csak két eszközre számít, az alap Note 10-re és az 5G változatára.

Tehát egyenlőre elég zavarosak az infók a Note 10-et illetően, az elkövetkezendő hetekben biztosan hallani fogunk még róla és talán az is tisztázódik, hogy mennyi variánst kap a széria.

FORRÁSsammobile
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.