Újabb hírek jelentek meg a Qualcomm Snapdragon 775-ös platformjáról

A kiszivárgott hírek szerint a már megjelent Qualcomm Snapdragon 888-as chipjét a középkategóriában a Snapdragon 775-ös fogja követni, hiszen a 765-ös felett lassan eljár az idő.

Úgy tűnik nem kell már sokat várnunk a Qualcomm új rendszerchipjére, hiszen a vállalattól érkező hírek szerint valamikor a hónap vége körül érkezhet az új lapka. Továbbá az XDA által kiszivárogtatott hírek is ezt erősítik meg.

A SoC támogatja a 3200 MHz-es órajelű LPDDR5 RAM-ot vagy a 2400 MHz-es LPDDR4X memóriát valamint a Spectra 570-es képjelfeldolgozó processzort (ISP). A Spectra legfeljebb három 28 megapixeles kamerát képes kezelni 4k/60 fps video rögzítéssel.

Ami pedig a csatlakozási tulajdonságokat illeti, az LTE , 5G mmWave valamint Wi-Fi 6E biztosan támogatott lesz, mint ahogy a Bluetooth 5.2 is. WCD9380/WCD9385 –es hangchippel érkezik csak, hogy a jelentősebb specifikációkat említsük.

A legfontosabb részlet azonban még mindig nyitott kérdés maradt, hiszen a processzorról csak annyit lehet tudni, hogy a Kryo 6xx lesz megtalálható benne.

Hamarosan itt a Q1 vége és reményeink szerint a megjelenés is, izgatottan várjuk a fejleményeket és a processzorról megjelenő részletesebb információkat.