Újabb infók derültek ki a OnePlus 6T limitált kiadásáról!

írta: Robi

Néhány nappal ezelőtt kaptunk egy kis ízelítőt abból, hogy a OnePlus és a McLaren közösen készülnek valamire december 11-én eddig sokat nem tudtunk, de most felröppent néhány pletyka a közös eszközt illetően.


Azt biztosra vehetjük, hogy egy mobiltelefonról lesz szó, csak az a kérdés, hogy miben is fog különbözni az alap OnePlus 6T-től a közös szülemény, amit egyenlőre nevezzünk csak McLaren Edition-nek. Egy jelentés szerint az újdonság 10 GB rendszermemóriával fog rendelkezni, illetve 256 GB tárhellyel, ami teljes mértékben elegendő lehet mindennapjaink során. Azonban ha már egy ilyen fajta “különleges kiadásról beszélünk” akkor illendő lenne az 512 GB-os tárhely is, mint például a Huawei Mate 20 RS-be.

Valószínűleg a dizájn terén is lesznek gyökeres változások, de az még kérdéses, hogy a fenti memóriakombinációk variálásán kívül más egyebet kapunk-e. A OnePlus már máskor is dobott piacra telefonjaiból limitált szériás változatokat, akkoriban az új témák mellett a készülék dobozában egyéb tárgyak is várták új tulajdonosukat, mint például a OnePlus 6 Avengers: Infinity War Edition-nél a Vasemberes tok vagy a különböző arany színű emblémák. Feltételezhetően ugyan ez lesz a helyzet a McLaren Edition-nál is bő egy hét múlva kiderül.

forrás: gsmarena