Újabb információk a Xiaomi Civi készülékről

Nemrég megírtuk nektek, hogy hamarosan új Xiaomi készüléket mutathatnak be szeptember 27-én. A cég egy kedvcsinálót is kitett a mobiltelefonról, amiből több specifikáció is kiderül.

crypto50

A Xiaomi egy új sorozattal készül, aminek a neve Civi lesz. Annyit lehetett eddig róla tudni, hogy erős processzorral és jó kamerákkal érkeznek majd meg a jövőben a sorozat tagjai. Most egy plakát kép is feltűnt a telefonról, ami e szerint kísértetiesen hasonlít kamera elosztásban a Xiaomi Mi 10T sorozathoz.

Az új Xiaomi által közzétett hivatalos kedvcsináló videóban a bemutató előtt új tulajdonság is kiderültek. Hardveres fronton egy Snapdragon 778G dolgozhat a készülékben. A cég szerint ez három évig zökkenőmentes működést nyújthat a felhasználó számára. RAM méretről még nincs információ, viszont biztosak lehetünk benne, hogy 6 GB vagy 8 GB áll majd rendelkezésre minimum 128 GB belső tárhely mellett.

xiaomi

Továbbá az is kiderült, hogy egy 4500 mAh-es telep biztosítja a hosszú üzemidőt, ami egy kisebb kijelző mellett jó döntés lehet. A készülék súlya mindösszesen 166 g, így hasonló mérettel kell számolni, mint a Xiaomi Mi 11 Lite modellnél.

A többi specifikáció még nem ismert, viszont napokon belül ezzel is megismerkedhetünk az árazás mellett és az is kiderül, hogy milyen piacokra szánja ezt a termékcsaládot a kínai cég.


Forrás