Újabb információk érkeztek a Redmi gamer mobiljáról

redmi

Friss hírek érkeztek a Redmi hamarosan bemutatkozó gamer mobiljáról, melyeknek köszönhetően a készülék hardverspecifikációinak egy részét is megtudtuk.

Korábban már a Redmi megerősítette, hogy hamarosan bemutatnak egy gamer mobilt, de akkor elég titokzatosak maradtak a készülék hardverspecifikációit illetően. Persze ez még nem akadálya annak, hogy ne tudjuk meg információkat a mobilról. Egy kiszivárogtató forrás ugyanis több érdekes dolgot is elárult az eszközről. Ezek szerint a Redmi gamer mobiljában várhatóan Samsung E4 AMOLED kijelző fog kerülni, ami 144 Hz-es képfrissítési gyakoriságra lesz képes.

Ezen kívül kiderült még az is, hogy Dimensity 1200 processzor gondoskodik majd a számítások elvégzéséről. Valamint egy 5000 mAh-s 67 wattos gyorstöltéssel tölthető akkumulátor kerül majd bele a készülékbe. Továbbá a készülék oldalán lesznek majd nyomásérzékeny gombok, amikkel a Black Shark mobiloknál is találkozhattuk, ezek a játékélményt lesznek hivatottak fokozni.

A Redmi gamer mobiljának árával kapcsolatban is érkezett információ, eszerint 255 euróba, vagyis jelenlegi árfolyamon átváltva körülbelül 91 ezer forintos áron kerül majd forgalomba. Természetesen ez az árcédula csak Kínára vonatkozik, más régiókban biztosan jóval több pénzért lehet majd hozzájutni, már amennyiben Kínán kívül is elérhetővé válik.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.