Újabb információk érkeztek a Xiaomi 12 Ultra készülékről

xiaomi

A kínai vállalat idei legerősebb csúcskészüléke lehet a Xiaomi 12 Ultra okostelefon, amiről most újabb információk szivárogtak ki. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

crypto50

A Xiaomi már globálisan is bemutatta a Xiaomi 12 széria tagjait, köztük a Xiaomi 12X, a Xiaomi 12 és a Xiaomi 12 Pro készüléket. Mindegyik termék már vagy előrendelhető, vagy megvásárolható a hivatalos partnereknél Magyarországon. A pletykák azt mondják, hogy hamarosan ezek mellé érkezhet a Xiaomi 12 Lite és a Xiaomi 12 Ultra készülék is.

Utóbbi lehet a nagy dobása idén a cégnek, csak úgy, mint a tavalyi évben a Xiaomi 11 Ultra. Állítólag kamerák terén nagyon erős lehet majd az okostelefon, hiszen a cég ezzel bemutathatja az első olyan okostelefonját, aminek a lencséit a Leica céggel együtt fejlesztett.

Ez szinte garantált sikert hozhat fotózás terén a cégnek, hiszen a Huawei is ezzel a céggel működött mindig együtt.

A Xiaomi 12 Ultra valamikor júniusban jelenhet meg kerámia és textil hátlappal, legalább is a legújabb szivárgások erről szólnak.

Hardveresen Snapdragon 8Gen1 Plus dolgozhat majd a készülékben, az akkumulátor kapacitása pedig 4900 mAh lesz, amit 120W-al lehet majd tölteni vezetékesen. Árazásról egyelőre még nincs hír, de a Xiaomi 12 Pro árazásából kiindulva, jóval 500.000 Ft felett debütálhat a termék.


Forrás