Újabb információk érkeztek az iPhone 14 Pro okostelefon kameráiról

Az Apple napokon belül hivatalosan is bemutathatja az iPhone 14 sorozatot, köztük az iPhone 14 Pro modellt, aminek a kameráiról most újabb szivárgások érkeztek.

Az amerikai vállalat szeptember elején mutatja az iPhone 14 szériát, ami a vállalat idei nagy dobása lehet. Itt az eddig megjelent szivárgások alapján leginkább a Pro modellekre összpontosítottak, ugyanis ezek fognak nagyobb fejlesztéseket kapni. Egyrészt itt találkozhatunk csak az új Apple A16 processzorral, valamint csak itt tűnik el a notch kivágás a kijelzőből.

Továbbá kamerás fronton is itt történhetnek leginkább változások, ugyanis az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max modelleknél a 12 MP-es főkamerát egy nagyobb 48 MP-es lencsére cserélik majd, így még jobb képet készíthet majd a termék sötétben is akár.

Forrás:gizmochina

A napokban megjelent egy újabb szivárgás, ami pedig azt állítja, hogy az ultraszéles kamerát is lecserélheti az Apple a Pro modelleknél, így az új lencse 1,4 μm pixelt képes rögzíteni, szemben az iPhone 13 Pro Max-nál használt 1 μm-es mérettel, így rosszabb fényviszonyok között is magasabb minőségű ultraszéles látószögű képeket kaphatunk.

Ez persze nem lesz túl olcsó, hiszen a forrás szerint 70%-al drágábbak így az alkatrészek a kamerához. Ehhez azért még azt is hozzá kell tenni, hogy mindenképpen emelni fog az Apple az árakon, legalább is csak erről lehet olvasni minden oldalon.


Forrás