Újabb információk szivárogtak ki a (Xiaomi) Black Shark 4S-ről

A Xiaomi több érdekességet is elárult a napokon belül bemutatkozó Black Shark 4S-sel kapcsolatban a saját Weibo közösségi oldalán.

crypto50

A múlt héten megtudtuk, hogy október 13-án vagyis napokok belül ezen a héten szerdán fog bemutatkozni a Black Shark 4S. Ahogy az várható volt a gyártó még a leleplezés előtt elkezdett információkat megosztani a készülékről. Egy a Weibo közösség oldalon közzétett bejegyzésből most például azt tudtuk meg, hogy a Qualcomm Snapdragon 888+ processzora kerül majd a motorháztető alá. Támogatott lesz továbbá az UFS és SSD kettős gyorsítás is, ami nagymértékben javítja majd az írási és olvasási teljesítményt.

black-shark-4s

Ezen kívül kétzónás képernyő nyomás érzékenységi funkcióval is fel lesz szerelve a Black Shark 4S. Ezeket a zónákat a képernyőn megjelenő bármely vezérlőhöz hozzárendelhetjük majd, így hatékony játékélményt fog nyújtani. Ezzel egyébként a Black Shark 4S az Android rendszer első feloldott többdimenziós játékvezérlési módszerét tudhatja majd magáénak.

black-shark-4s-4

A fentieken kívül már tudjuk azt is, hogy a Black Shark 4S támogatni fogja a 120 wattos gyorstöltést és a 720 Hz-es több ujjas érintésérzékelést. A készülék megjelenítője 6,67 hüvelykes lesz és a Samsung E4 AMOLED panelja kerül majd a telefonba, ami 144 Hz-es képfrissítési gyakorisággal bír. A Snapdragon 888+ processzorra visszatérve 20%-kal nagyobb teljesítményt kapunk majd az előző generáció Pro változatában lévő Snapdragon 888 lapka. A Black Shark 4S kameráról egyelőre még nem érkezett semmi hír, de a Xiaomit ismerve biztosak lehetünk benne, hogy a bemutató napjáig még bőven ellátnak majd minket információkkal.