Újabb kijelző alá épített kamerás telefonnal készül a ZTE

zte

A kijelző alá épített kamerás mobilokkal jelenleg nem árasztják el a piacot a gyártók. Most viszont újabb ilyen típusú készüléket mutathat be a ZTE.

INLOCK

A kínai gyártó a tavalyi évben bemutatta az első kijelző alá épített kamerás készüléket a ZTE Axon 20-at. Ez a telefon nem aratott túl nagy sikert, pedig leginkább erre fókuszált a gyártó, más specifikációban nem volt kiemelkedő. Ahogy a tesztek során kiderült, a szelfi kamera minősége is hagyott maga mögött némi kívánni valót, így nem nagyon volt értelme a felhasználóknak megvásárolni ezt a telefont.

Az újabb ZTE Axon 30-as szériát leginkább ez miatt is normál szelfi kamerával adták ki. Egyes pletykák szerint a cég most nagy áttörést ért el a technológia fejlesztése terén, ezért az új  ZTE 30-as szériába egy új készüléket készítettek el, ami ugyancsak kijelző alá épített kamerával érkezhet. A szivárogtatás szerint még ebben a hónapban bemutatják az új  mobiltelefont.

zte

Még a nyáron érkezhet más ilyen típusú készülék is. Ilyen a Samsung Galaxy Z Fold 3, ahol a szivárogtatások azt ígérik, hogy sokkal jobb minőséget fog nyújtani, mint a konkurencia. Mi kíváncsian várjuk az újdonságokat.

A kínai cég készülékének pontos bejelentési dátumáról egyelőre nincs hír, illetve az árazásáról sem közöltek információkat.

Forrás