Újabb LG okostelefonok kapják meg az Android 12-es rendszert

lg

Az LG most újabb okostelefonokra jelentette be a legújabb rendszer frissítéseket, amik hamarosan elérhetőek lesznek. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

Habár az LG a tavalyi év elején hivatalosan bejelentette, hogy kilép az okostelefon piacról mégis jelen vannak még, valamilyen formában. Ezt azért mondhatjuk, mert még mindig küldik a frissítéseket a mobilkészülékeikre és állítólag még jó pár évig számíthatnak erre a felhasználók.

A dél-koreai vállalat azt ígérte, hogy azok, akik az utóbbi időszakban vásároltak LG mobiltelefonokat, 2025-ig megkapják a legújabb frissítéseket. Most több okostelefon lett jogosult az Android 12-es verzióra, emellett a legújabb termékek biztonsági frissítéseket kaptak, hiszen ezek már rendelkeznek a legújabb Android rendszerrel.

velvet

Először a dél-koreai felhasználók fogják megkapni a frissítéseket, azok, akik LG Q92 5G, LG V50 ThinkQ és LG V50S ThinkQ okostelefonnal rendelkeznek. Azok, akik LG Q52, LG Wing vagy LG Velvet készüléket birtokolnak egy új biztonsági frissítésre számíthatnak.

A vállalat arra is felhívja a felhasználói figyelmét, hogy igaz a frissítés nem béta verzió, de mindenképpen készítsenek biztonsági mentést adataikról, mert fennáll a veszély annak, hogy adataik eltűnhetnek.


Forrás