Újabb limitált kiadás érkezett a Samsung Galaxy Watch 4 okosórából

Még augusztusban jelent meg a legújabb Samsung okosóra, aminek most újabb limitált kiadása jelent meg. Mutatjuk ezzel kapcsolatban a részleteket.

crypto50

A Samsung Galaxy Watch 4 és Samsung Galaxy Watch 4 Classic okosórák a vártnál nagyobb népszerűségnek örvendenek, viszont ez nem is csoda, hiszen nagyon jó áron és tulajdonságokkal jelentek meg. Ez a termék a legjobb és legkomplexebb okosórák közé tartozik, a jelenleg kapható termékek közül.

Ahogy azt már többször megírtuk mi is, ennél a szériánál a dél-koreai cég leváltotta a saját operációs rendszerét és a szélesebb szoftveres határok miatt átpártolt a Wear OS rendszerre. Mindemellett megjelent az iránytű és a testösszetétel mérés is a készülékein.

A cég nem szeretné, hogy apadjon az érdeklődés a termékek iránt, emellett még több felhasználót szeretnének elérni, ezért a napokban piacra dobták a Samsung Galaxy Watch 4 PXG Edition-t hazájukban.

watch 4

Ezt a terméket a Golf-ra specializálták. Olyan előnyei vannak a terméknek, hogy 40.000 golfpálya útmutatóját kapják meg a vásárlók, emellett a készülék pontos távolság mérésre is képes. Az okosóra csomagjának tartalma: egy PXG bőr pénztárca, egy PXG golflabda, 3 PXG óraszámlap, 2 PXG szíj.

A Samsung Galaxy Watch 4 PXG Edition 40 mm és 44 mm-es változatban vásárolható meg. Előbbi durván 151.500 Ft-os áron, utóbbi pedig 159.000 Ft-os áron.


Forrás