Újabb megfizethető csúcsmobil érkezhet a Samsungtól

A legfrissebb információk szerint a Note20 sorozat nem hozza azokat a számokat, amiket a Samsungnál vártak. Ezért a gyártó fontolóra vette egy olcsóbb variáns piacra dobását. 

Szeptemberben már kaptunk egy megfizethető felsőkategóriás telefont a Galaxy S20 FE-t, és nagyon úgy néz ki, hogy rajongói verzió a Note20-ból is jöhet. Egyelőre ezzel kapcsolatban persze semmi hivatalos nem jött a Samsungtól, de a napokban két nyom is felbukkant, amik a Galaxy Note20 FE érkezésére utalhatnak. A Galaxy S20 FE brazil termékoldalán az apróbetűs résznél azt írják, hogy a “a Galaxy Note 20 FE képernyőmérete 6,5 vagy 6,3”, attól függően, hogy beleszámítják-e a lekerekített sarkokat”.

Van továbbá egy másik árulkodó jel is, a Galaxy S20 FE nyitóoldalának forráskódjában is megjelenik egy Galaxy Note20 FE megnevezés, a kód részletezi azt az oldalrészt, amelyben a Samsung az Éjszakai mód előnyeit emeli ki, viszont mindez nem szerepel az amerikai oldal forráskódjában.

Persze az is megeshet, hogy valaki véletlenül írta el ezeket, és valójában nem is jön a Note20 FE. Bárhogy is legyen az elkövetkezendő néhány hétben biztosan kiderült majd, hogy lesz-e olcsóbb verzió a Samsung S Pen-nel szerelt phabletjéből.