Újabb promóciós videó érkezett a Galaxy S21 sorozathoz

Egy rövid 10 másodperces videót tett közzé Twitter oldalán a Samsung ami a Galaxy S21 modellek fotós tulajdonságait hivatott bemutatni.

Január 14-én, vagyis jövőhét csütörtökön fogja bemutatni a Samsung a Galaxy S21 termékcsaládot. A mobilokról az elmúlt időszakban mondhatni már minden kiszivárgott. Most pedig úgy tűnik, hogy kezd beindulni a Samsung marketing gépezete, mivel a dél-koreai gyártó Twitter oldalán egy újabb promóciós videót tett közzé, amely a mobilok bemutatójának két fotós tulajdonságát hivatott népszerűsíteni.

A videó nem túl hosszú, mindössze 10 másodpercesre sikerült, ezen egy szörfölő emberi alakot láthatunk, majd a rá történő nagyítást követően egy gyors fotó készül róla. Ez egyértelmű utalás lehet a Galaxy S21 Ultra hírhedt 10x periszkópos és 3x hagyományos telefotó kamerájára. Valamint a kocka forgása a 3D ToF kamerára utalhat. Valószínűleg az elkövetkezendő egy hétben biztosan hallunk még a Galaxy S21 mobilokról, és talán a hazai árazással kapcsoltban is érkezik majd információ.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.