Újabb részletek derültek ki a Honor V40-ről

A Honor várhatóan januárban dobja piacra a V40 szériát. A sorozat egyik tagja most átesett egy Game Bench teszten és kiderül néhány apróság a készülékről.

Az még nem tudni pontosan, hogy az NWE-AN10 szám a Honor V40-et vagy a V40 Pro-t takarja, de az borítékolható, hogy valamelyik a kettő közül. Mindenesetre az biztos, hogy a szóban forgó eszközön Android 10 rendszer futott, ami egy kicsit fura, hiszen az Android 11 már hónapok óta piacon van. Ez persze nem zárja ki azt, hogy a Honor januárban érkező újdonságai nem Android 11-el fognak forgalomba kerülni. A Mali-G77 MC9 GPU-ból leszűrhető, hogy nagy valószínűséggel Mediatek Dimensity 1000+ rendszerchippel fog érkezni a mobil. Ez a lapka jelenleg elég kevés telefonban kapott helyet, de a Mediatek az elmúlt időszakban növelte a gyártási kapacitását, így gyaníthatóan több készülékben is találkozunk majd a Dimensity 1000+-szal.

Az eszköz 90 fps sebességet is elért a teszt során, amiből arra lehet következtetni, hogy a képfrissítési frekvencia legalább 90 Hz, de a 120 Hz sem zárható ki. Egy korábbi 3C tanúsítvány már árulkodott róla, hogy a Honor V40 a Nova 8-hoz és a Mate 40 Pro-hoz hasonlóan 66 W-os kábeles gyorstöltéssel jöhet.

Állítólag kapunk egy harmadik modellt is Honor V40 Pro+ néven, de ez még nincs megerősítve. Akárcsak a januári bemutató dátuma, de ha tényleg a következő hónapban jön a Honor V40 sorozat, akkor az elkövetkezendő napokban biztosan szállingózni fognak a hírek a készülékekkel kapcsolatban.

Szavazz 2020 legjobb csúcsmobiljára!