Újabb Samsung készülékek kapták meg az Android 13-at

A Samsung, ha ilyen tempóban halad, még az idei évben lefrissítheti a legújabb kiadásra az összes készülékét, ami elképesztő teljesítmény. A napokban újabb termékek kapták meg az új rendszert.

A dél-koreai vállalat tavaly nagy vállalást tett azzal, hogy jelentősen növelte a készülékeire szánt frissítésének a számát, idén pedig azzal is megfejelte ezt, hogy több, mint 1 hónappal hamarabb vezette be az új Android 13 alapokon futó One UI 5.0-ás rendszert, mint a tavalyi évben az Android 12-es kiadást.

Már több készülékről is írtunk nektek, hogy már megkapta a szoftverfrissítést, viszont még mindig vannak olyan modellek, amik nincsenek a listán, de ha így halad a Samsung, akkor az idei évben ezeknek a nagy része is jogosulttá válhat az új rendszer letöltésére.

A napokban újabb termékekre vált elérhetővé az Android 13 alapokon futó One UI 5.0, ugyanis már a Samsung Galaxy S20 FE is megkapta a frissítést, a Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022 pedig megkapta az Android 12L rendszert, ami kifejezetten táblagépekre és hajítható kijelzős készülékekre készült. Utóbbi pedig hamarosan az Android 13-at is megkaphatja, hiszen a Samsung Galaxy Tab S8 széria is már lefrissült az új verzióra.


Forrás