Újabb Samsung mobilra futott be az Android 10

A múlt hónapban több Samsung zászlóshajóra is megérkezett a legfrissebb Android rendszer, most pedig egy korábbi modellre is elérhető lett a frissítés.


Még december elején kapta meg az Android 10-et a Galaxy S10 széria, majd december közepén már a Note10 modellekre is megérkezett a szoftverfrissítés. Bár a Samsung frissítési ütemtervében úgy volt, hogy ezekre a modellekre egy picit később érkezik az update, valószínűleg senki nem bánta, hogy Android 10-re frissíthet. Sokan nem tudják, de még az előző év végén egy korábbi Samsung csúcsmobilra is megérkezett az Android 10. Ez az eszköz a Galaxy Note9 volt.

Azok a felhasználók akik részt vettek a béta programban december végén megkapták az Android 10 stabil változatát. Ebből adódóan pedig az következik, hogy 2020 elején már a többi Note9 felhasználó mobiljára is megérkezhet a frissítést jelző értesítés. Az N960FXXU4DSLB build számú frissítés egyébkén Németországban bukkant fel elsőként, tehát rövid időn belül Európa szerte is elérhetővé válhat. Ezt követően pedig vélhetően a Galaxy S9 és S9+ tulajok készülhetnek, mert jó eséllyel ezekre a modellekre érkezik majd az Android 10.