Újfajta gombokkal jöhet az iPhone 15 Pro készülék

Az amerikai vállalat a következő évben dobhatja majd piacra az iPhone 15 Pro okostelefont, amiről most új szivárgások érkeztek. Mutatjuk, hogy milyen újítást hoz el a cég a terméknél.

Az iPhone 14 széria kicsit több, mint egy hónapja mutatkozott be, ennek ellenére folyamatosan záporoznak a szivárgások az iPhone 15 sorozattal kapcsolatban.

Az egyik ilyen a csatlakozó ugyanis lehetséges, hogy ez a sorozat lesz az első, ami Type-C portot fog megkapni, amire sokan már évek óta várnak. Ez még nem került hivatalos megerősítésre, csak az, hogy a jövőben valamikor érkezik az első ilyen iPhone.

Ahogyan az idén is, az iPhone 15 szériánál az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max modell lesz a középpontban. Egyrészt a legújabb processzort fogják megkapni, amit házon belül gyártanak, emellett a telefotó kamera is 5X optikai zoom-al fog rendelkezni az eddig megjelent pletykák szerint.

Azonban van még valami, amiben más lehet majd az újdonság, ez pedig nem más, mint az oldalsó gombok, ugyanis állítólag a két Pro modellnél ezek szilárdak lesznek, így a hangerőt például úgy lehet majd állítani, hogy a gombon húzzuk az ujjunkat és az érzékelni fogja ennek az erősségét és irányát.


Forrás