Újra feltűnt a Samsung Galaxy Tab S8 FE

tab s7

A dél-koreai vállalat hamarosan egy új táblagépet mutathat be, Samsung Galaxy Tab S8 FE néven. A termékről már elég sok minden kiderült, mi pedig mutatjuk, hogy mit tudunk eddig róla.

A Samsung idén év elején mutatta be a Samsung Galaxy Tab S8 szériát, ami a prémium kategóriában szerepel, emellett megjelent a Samsung Galaxy Tab A8 és a Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022-es kiadás is, amik nagyon népszerűek a felhasználók körében.

A Samsung Galaxy Tab S7 FE már lassan másfél éve nem kapott utódot, de ez hamarosan meg fog változni, ugyanis a jelek szerint hamarosan megérkezik a Samsung Galaxy Tab S8 FE.

A termék SM-X506B modellszámmal rendelkezik és az szinte már biztos, hogy lesz sima WI-FI és 5G képes kivitel is. Hardveresen egy MediaTek Kompanio 900T kaphat majd helyet a termékben, amit kifejezetten táblagépekbe terveztek. Ez a szivárgás elég valószínű, ugyanis már Geekbench teszten is járt a termék, ahol az is kiderült, hogy a RAM méret 4 GB lehet alapból, persze itt valószínűleg lehetőség lesz a virtuális RAM használatra is.

A kijelző az előd modellhez hasonlóan 12,4 colos lehet, ám ez egyelőre még nincs megerősítve, csupán azt tudjuk, hogy itt sem lesz AMOLED kijelző, csupán LCD, amire persze nem lehet semmi panasz.


Forrás