Újragondolt P30 Lite-ként érkezik Európába a Honor 20S

honor-20s-cover

Hamarosan Európában is beszerezhető lesz a Honor 20S, ami nem éppen olyan lesz hardveresen mint a kínai modell.

Heteken belül Európában is megvásárolható lesz a Kínában szeptemberben bemutatott Honor 20S. Az eddigi információk alapján elsőként Oroszországban kerül forgalomba a modell, viszont hardveresen egy picit gyengébb készüléket kapunk, mint ami Kínaiak. A Winfuture.de szerint a MAR-LX-1H modellszámú eszközben ugyanis Kirin 810 lapka helyett csak Kirin 710-et találunk majd.

honor-20s

Ami a Honor 20S specifikációit illeti, az már biztos, hogy 6,15 hüvelykes Full HD+ felbontású megjelenítőt kapunk. Hátlapján három kamera lesz, a főmodul 48 megapixeles, viszont ezeken kívül más egyéb információ még nem tudni a kamerarendszerről. A Winfuture.de közzétett több promóciós képet is a Honor 20S-ről, ezek alapján egyértelmű, hogy dizájnban is hasonlítani fog a Huawei P30 Lite-ra. Az ujjlenyomat olvasó a mobil hátlapján kap majd helyet, az előlapon pedig egy pici szenzorsziget ad majd helyet a szelfikamerának. Fekete, fehér és színátmenetes lilás-kék variánsokban tudjuk majd beszerezni. A megjelenéssel kapcsolatban még pontos időpont nincs.

FORRÁSwinfuture
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.