Vadiúj élő képeken a Samsung Galaxy S22

s22

Már nem kell sokat várni arra, hogy bemutatkozzon a Samsung Galaxy S22 okostelefon, de addig is folyamatosan fognak záporozni róla az információk.

crypto50

A Samsung Galaxy S22 okostelefon, a szivárgások szerint valamikor februárban debütálhat, a Samsung Galaxy S22 Plus és Samsung Galaxy S22 Ultra mellett. Az alap modell az sokak számára kedvező lehet, hiszen a szivárgások szerint a Samsung Galaxy S21 készüléknél is kompaktabb készüléket kaphatunk, ami jól elfér a kis kezekben és a zsebekben.

Mivel szinte nincs semmi olyan kompakt készülék, ami csúcsképességekkel van felszerelve, így joggal lehet majd ez a készülék az ilyen igénnyel rendelkező felhasználók legjobb választása.

s22

A render képek alapján a mobiltelefon nagyon vékony készülékházzal fog rendelkezni, emellett a dizájn is nagyon vonzza a tekinteteket. Ha valaki arra vágyik, hogy olyan készüléke legyen, ami kiemelkedjen a megszokott hátlapi dizájnból, akkor ez a telefon lesz a megfelelő választás számára.

Továbbá a gyönyörű kijelzőt is ki lehet emelni, ami minimális kávákkal rendelkezik, emellett a szelfi kamera Infinity-O kivágásban kapott helyet az előlapon. a kijelző mérete 6,1 colos lesz, ami kisebb, mint az előd modell.

Hardveresen a legújabb Snapdragon 8Gen1 SoC fog gondoskodni a teljesítményért, vagy az Exynos 2200-as lapka. Ez régiónként eltérő lehet. RAM-ok tekintetében minimum 8GB-ra számíthatunk, az akkumulátor kapacitása pedig 4000 mAh környékén mozoghat. A Samsung Galaxy S21-től eltérően itt a hátlap üveg lesz, nem műanyag, ami sok ember számára jó hír lehet.


Forrás