Van ahol már most elkezdődött az idei Black Friday

Sokan nem tudják, de a Black Friday kifejezést első körben 1869 szeptember 24-től kezdték el használni, akkor omlott össze ugyanis az amerikai aranypiac. Két Wall Street-i ügynök úgy döntött felvásárolnak a nemzeti aranykészletből annyit amennyit csak tudnak és az árat az egekbe emelik majd, a dolog végül nem úgy sült el ahogy tervezték.

Manapság, ha meghalljuk a Black Friday szót valószínűleg azonnal az év legnagyobb akciói ugranak be mindenkinek. Magyarországon évről-évre egyre több üzlet és webshop tart Black Friday-t. Van ahol azért nincsenek olyan bomba árak mint várnánk és több esetben történt már olyan is, hogy egy termék árát az ősz elején szándékosan felemelték, hogy novemberben rákerülhessen az a bizonyos “akciós” címke. Nem feltétlen a kedvezmény alapján érdemes kiindulni, a legjobb ha a vásárlás előtt gyorsan rákeresünk a kiszemelt termékre valamelyik árösszehasonlító oldalon és megnézzük, hogy máshol mennyi pénzt kérnek érte.

Hivatalosan november negyedik csütörtökén lenne a Black Friday, de Magyarországon ez teljesen máshogy van. Egyes webshopok egész novemberben Black Friday-t tartanak, van ahol minden pénteken akciós árakkal várják az érdeklődőket és sok esetben van olyan is, hogy a Black Friday-t megelőzően tartanak valamilyen kiárusítást. Pont ilyen van most a Mall.hu-nál is, ahol a termékek mellett megjelölt ideig vagy a készlet erejéig tudunk kedvezményes áron vásárolni.

Több kategória közül is lehet választani, így mindenki könnyen megtalálhatja a számára releváns termékeket. A promóció főoldalán kiemelt ajánlatok is vannak, ezek között több olyan is van, ami valóban a Mall.hu-nál jelenleg a legolcsóbb. A Mall.hu ajánlatait, ezen az oldalon tudod elérni.

Van egy webshopod vagy üzleted és Nálatok is lesz Black Friday? Jelezd nekünk egy e-mail-ben az info@gsmring.hu-n, írd meg kiemelt ajánlataid és készítünk róla egy cikket, hogy minél több emberhez eljuthasson!

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.