Van egy kis bökkenő a Galaxy S20 mobilokkal

galaxy-s20-cover

Nagyon problémás művelet lehet a Samsung Galaxy S20 5G-ben lévő akkumulátor cseréje a szervizeseknek.


A Galaxy S20 termékcsalád bemutatóját követően várható volt, hogy lassan megjelennek az első olyan videók amelyeken szétszedik valamelyik készüléket. Ezúttal a Galaxy S20 5G lett az áldozat, melyet a PBKReviews kapott szét. A művelettel egész szépen haladtak, rengeteg csavart távolítottak el és fellazították hővel a ragasztót. Majd mikor ahhoz a ponthoz értek, hogy eltávolítsák az akkumulátor egy elég nagy problémába ütköztek. A telepet ugyanis szinte lehetetlen úgy kivenni a készülékből, hogy ennek következtében ne keletkezzen károsodás a kijelzőben. Az akkumulátor ugyanis olyan közel van a kijelzőpanelhez, hogy kivétele esetén megsértheti azt.

Azt még nem tudni, hogy a Samsung-nak van-e valamiféle megoldása arra, hogy kivehető legyen úgy az akkumulátor, hogy az ne okozzon kárt a kijelzőben. Az már most biztos, hogy a szervizesek biztos nem fognak örülni annak ha ilyen telefonban kell akkumulátort cserélniük. Remélhetőleg nem kell majd egy elhasznált akkumulátor esetén a kijelzőt is cserélni.

FORRÁSyoutube
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.