Vanish Módot kap az Instagram és a Messenger is

Egy praktikus újítás jön a Messengerbe és az Instagramba, ami már nem mondható újdonságnak mert más appokban találkozhattunk vele, de ettől függetlenül egyeseknek nagyon jól jöhet majd.

gsmring_webshop_banner

Egy igen hasznos és a várhatóan népszerű újítással bővülhet az Instagram és a Messenger az elkövetkezendő pár hétben. Bejelentették ugyanis, hogy jön a Vanish Mód a Messengerbe és az Instagramra is. Ez a dolog már nem mondható forradalmi újításnak, mivel más applikációkban találkozhattunk vele. Lényege, hogy egy csevegési ablak bezárását követően eltűnnek az üzenetek a telefonról. Tehát egyetlen funkciója, hogy olyan üzeneteket tudjunk küldeni amiket nem szeretnénk, hogy megmaradjanak. Ha pedig az, akinek küldjük az üzenetet képernyőképet készít róla, akkor kapunk egy értesítést.

Az új funkció november 16-tól régiótól függően szakaszosan fog érkezni egy frissítés keretein belül és a csoportos beszélgetések során is működni fog. Bekapcsolásához a chatfelületen felfelé kell majd húznunk az ujjunkat. Nem mondhatnánk újdonságnak az ehhez hasonló funkciókat, a Messenger ugyanis már korábban is magáénak tudhatott más titkosítási módszereket. Ilyen volt például a “titkos beszélgetés” ami nem igazán nyerte el a felhasználók tetszését, így nem is volt nagyon népszerű.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.