Vásárolj Oclean termékeket remek áron 11.11 alkalmából

Egy jó elektromos fogkefe mindenkinek kiváló ajándék lehet karácsonyra. Most a 11.11 alkalmából az Oclean X Pro-t ráadásul kedvezményesen tudod megrendelni EU-s raktárból.


Elsőre talán kicsit soknak tűnhet a közel 18 ezres ár, de a készülék azt tudja, amit mondjuk egy Oral B ennél jóval drágábban hoz el. Mivel okoseszközről van szó, egyértelmű, hogy egy applikációt is le tudunk tölteni az X Pro mellé. Az alkalmazásban egy rakat beállítás közül lehet választani, előre beállított profilok alapján is moshatunk fogat, annak függvényében, hogy milyen behatások érték fogunkat, ilyen lehet például a dohányzás vagy a kávé.

 

Az appban találtuk különböző statisztikákat, és pontokat is lehet gyűjteni annak függvényében, hogy milyen alaposan mosunk fogat. A hivatalos leírás alapján a nyélben lévő giroszkóp segítségével állapítja meg az eszköz, hogy fogunkat mindenhol alaposan megmostuk vagy csak sietve itt-ott megmutattuk neki a fogkefét. Ez a szenzor állítólag képes a mozgás, a szög és a nyomás érzékelésére.

Oclean X Pro egy 0,96 hüvelykes LCD érintőképernyővel is rendelkezik, a beállítások többsége ezen a felületen is elérhető, ha esetleg nincs kéznél a mobilunk. A műszaki paramétereket górcső alá véve, érdemes megemlíteni a percenkénti 42 ezer rezgést és a 4 működési módot. Van 20 különböző erőszint, 32 fogmosási mód, 3 nagy teljesítményű fogmosási mód (tisztítás, fehérítés, masszázs) és az akkumulátor akár 30 napig is bírja egy töltéssel.

A 11.11 alkalmából egy szerencsés, aki megrendeli a Oclean X Pro-t nyerhet egy Xiaomi G9 Vacuum elektromos porszívót és ha ott vagy az első 50 vásárló között, a kiszállítást is ingyen megúszod.

Az Oclean X Pro-t ezen a linken keresztül tudod megrendelni

Oclean Air 2 elektromos fogkefe – csendes és könnyű

Ha egy jó minőségű, egyszerű elektromos fogkefét szeretnél beszerezni mindenképp érdemes megnézni az Oclean Air 2-t, ami jelenleg az egyik legkönnyebb és leghalkabb eszköz a piacon.

Az Oclean Air 2 jóval egyszerűbb eszköz, mint az X Pro. A készülék teljesen letisztult dizájnnal rendelkezik, a gombbon és a márkajelzésen kívül más nincs is a fogkefén. A gyártó szerint a masina két fő erénye a könnyű súly és az, hogy rendkívül halkan működik. Az Air 2 nem kapott applikációs felületet, tehát egy teljesen átlagos elektromos fogkeféről van szó. A dobozban USB kábel, indukciós töltőlap, 1 db fogkefe fej és a használati útmutató található. Akárcsak az ilyen eszközök többségét, ezt is elég csak a töltőlapra helyezni és máris tölt a masina. Nagyjából 2,5 óra kell a teljes feltöltéshez, ezt követően 30 napon működik, átlagos használat mellett.

A használat rendkívül egyszerű, ha a gombot rövid ideig nyomjuk ki és be kapcsolni lehet a fogkefét, hosszabb gombnyomásra pedig kétféle mód (szenzitív és normál) közül tudunk választani. A gomb körül van egy LED gyűrű, ami jelzi, hogy milyen módban van a masina. A hivatalos leírás alapján percenként 40.000 rezgésre képes az Air 2.

Az Oclean Air 2-t ezen a linken keresztül tudod megrendelni

Oclean W10 szájzuhanyt kedvezményes áron

Valljuk be őszintén, hogy a fogászati rendelések felkeresése nem mindenki számára a legkellemesebb időtöltés. A szájhigiénia azonban mindennél fontosabb. Ebben lehet segítségünkre az Oclean w10-es terméke.

 

Amit a termékről mindenképpen érdemes tudni az nem mást mint, hogy egy 200ml-es tartállyal rendelkezik. Ebbe tetszőlegesen saját ízlésünk alapján akár szájvizet akár normál vizet is tölthetünk. Sokunk küzd érzékenységgel, ami a hideg-meleg miatt jelentkezik.

Fontos, hogy a megfelelő hőmérsékletű folyadékkal töltsük meg. Nem elhanyagolható dolog, amit érdemes kiemelni, hogy az akkumulátor egy feltöltéssel akár 30 napig is képes üzemelni. A konkurens termékek esetében ez a szám valahol 14-20 nap közé esik. Így akik számára ez fontos tényező azoknak mindenképpen egy újabb pozitív pont lehet a termék megvásárlása mellett. A különböző igényekhez igazodva akár 5 különböző erősségi fokozat közül választhatunk a készüléken. A gyártói ajánlás szerint is alacsony fokozaton érdemes kipróbálni és használni a terméket. Ezt követően fokozatosan kell hozzászoktatni ínyünket a különböző erősségű fokozatokhoz. Ha nem ezek alapján járunk el, akkor akár előfordulhat, hogy a kezdeti szakaszban ínyvérzést is tapasztalhatunk. Hasonlóképpen, mint a legtöbb elektromos fogkefe esetében ez a készülék is 15 másodpercenként egy pillanatra megállítja a gépet, jelezve a felhasználónak, hogy ideje a száj másik területére helyezni a hangsúlyt.

Maga a termék Type-c típusú USB kábellal tölthető. A csomag részét képzik a különböző fúvókák is. A megbízhatóságról pedig egy szénkefementes motor gondoskodik.

Az Oclean W10 szájzuhanyt most kedvezményes áron ezen a linken vásárolhatod meg.

Oclean S1 sterilizáló – egyik fürdőszobából sem hiányozhat!

Ha elektromos fogkefét használsz, jó ha tudod, hogy a fogkefék sörtéi között bizonyos idő után megjelennek a bacilusok. Érdemes a fogkefét legalább hetente egyszer forró vízzel alaposan megtisztítani, persze a napi teendők miatt ezt valószínűleg sokan elfelejtik megtenni. Erre kínál megoldást az Oclean S1 sterilizáló.

Az Oclean S1 a szájhigiénia szempontjából egy elengedhetetlen eszköz, megjelenését egy 1909-es antik smaragdlámpa ihlette. Egy nagyon egyszerű készülékről van szó, ami egyetlen háztartásból sem hiányozhat. Legyen szó ugyanis bármilyen fogkeféről, a sörték között egy néhány hónap elteltével elkezdenek szaporodni a bacilusok. Az emberek többsége valószínűleg nem szokta hetente forróvízzel megmosni a fogkeféjét, pedig valamilyen módon mindenképp szükség lenne ezeknek az eszközöknek a sterilizálására.

 

Az S1 működése nincs túlbonyolítva, erős UVC fényt bocsát ki a hatékony fertőtlenítés érdekében, összesen két percig működik és automatikusan 6 óránként bekapcsol, de van lehetőség manuális bekapcsolásra is. A masina lényegében fogkefetartóként is funkciónál, a dobozban lévő matricával a falra vagy csempére könnyedén felragasztható. Összesen öt darab hely van a fogkeféknek, de ezek közül csak a két szélső használható tárolásra, a három középső a sterilizálásra szolgál. Ebből adódóan 3 főnél nagyobb családnak, már két S1 sterilizálóra lesz szüksége, hacsak nem cserélgetik a fogkeféket.

A sterilizáló energiaellátásáról akkumulátor gondoskodik, a telepet pedig USB Type-C porton keresztül tudjuk tölteni. Egy kis LED-et kis kapott a masina, ami mutatja a töltöttséget, ha pirosra vált a fénye, akkor kell töltőre tenni. Érdemes megemlíteni, hogy nem csak Oclean fogkefékhez használható a sterilizáló, hanem más gyártók termékeihez is és akár forgókefés modellt is beletehetünk.

Az UVC fény egyébként nem látható, de az indikátornak van egy lila fénye, amire hagyatkozhatunk.

Az Oclean S1 sterilizálót ezen a linken keresztül tudod megvásárolni

 

Az Oclean-ról

Oclean egy olyan vállalat, ami professzionális és intelligens szájápolási termékeket kínál. Folyamatosan törekszik a kiválóságra és ők dobták piacra a világ első Maglev Brushless motorral ellátott színes érintőképernyővel szerelt szónikus fogkeféjét. A fogkefétől kezdve, a hordozható szájöblítőn át, több egészségre fókuszáló terméket is megtalálunk a vállalat termék portfóliójában.