Véget ér a frissítés a Samsung Galaxy S8/S8+ telefonokra

A Samsung köztudottan híres az Androidos gyártók körében a frissítések hosszú távon való biztosítására. Persze örökké egy készüléket sem lehet frissíteni.

A Samsung Galaxy S8 és Samsung Galaxy S8+ készülékeket a Samsung a 2017 áprilisában mutatta be. A készülék Android 7.0-val debütált és két évig kapott főverzió frissítést. Tehát megkapta az Android 8-at és Android 9-et is. Ezt követően még két évik kapott biztonsági frissítéseket. Most a Samsung kivette a készüléket a frissítésre javasolt készülékekből négy év után.

Ez a négy év kiemelkedő az Android rendszert futtató készülékeknél, hiszen a gyártók nem szokták eddig frissíteni a készülékeket. A frissítések miatt semmi sérelem nem érheti a gyártót, hiszen egy cég sem nyújt ennyi támogatást a készülékeire. Piacvezetőként a Samsung viszont képes erre és sok felhasználónak ez szimpatikus lehet. A következő Samsung Galaxy S szériás készülék az S9 és S9+ lehet majd belátható időn belül.

MEGOSZTÁS
Több éve figyelem a mobiltelefon piacot és annak sajátosságait. Mindig próbálok naprakész információkat hozni számotokra.