Végre megtudtuk, milyen típusú kamerák szerepelnek az iPhone készülékekben

Már évek óta nagy homály fedi azt, hogy milyen kameralencsék szerepelnek az iPhone készülékekben, a napokban viszont végre felfedték ezt a fontos információt.

Az Apple az egyik legnagyobb okostelefon gyártó a piacon és az iPhone okostelefonok világszerte nagyon népszerűek annak ellenére, hogy az áruk kiemelkedően magas.

Az amerikai vállalat mindig nagyon odafigyelt arra, hogy ne fedje fel a részleteket a készülékeinél. Sokszor még a specifikációkat is úgy kell kihúzni belőlük, ugyanis rendszeres, hogy az akkumulátor pontos kapacitását nem közlik, hanem órában adják meg az üzemidőt.

Forrás:gsmarena

Mindezek mellett a beszállítói fronton sem ismerünk mindent. Az köztudott, hogy a kijelzők nagy részét a Samsung és az LG szállítja a vállalatnak, a chipeket pedig a TSMC készíti el a cégnek. A napokban kiderült, hogy az előlapi és a hátlapi üveget is a Cornin gyártja, akik a Gorilla Glass üvegeket is készítik.

A nagy kérdés azonban eddig az volt, hogy a kamerákat ki szállítja az Apple-nek, amit most Tim Cook végre felfedett. A cég vezérigazgatója végre elismerte, hogy már több, mint 10 éve dolgozik együtt a Japán vállalattal a cég.


Forrás