Vegyél elektromos rollert bomba áron!

Újra elektromos roller és elektromos kerékpár akció a Hekka.com-on!

A NAVEE N65 egy középkategóriás elektromos roller, nagy teherbírással és az átlagfelhasználóknak bőségesen elegendő hatótávval. Maximális sebessége 25 Km/óra, cserébe akár 120 Kg-ot is elbír 65 Km-en át a hivatalos gyártói adatok szerint. A kerékméretre sem lehet panasz, a 10 hüvelyk átmérőjű, 3 hüvelyk széles kerekekkel néhány kisebb úthiba sem okozhat gondot.

A masina töltése 7 órát vesz igénybe, egy külön applikáción (Go Navee) is figyelhetjük a töltöttségi szintet. Használat után a roller összehajtható, így könnyedén lehet kézben is hordozni, ha éppen úgy alakul. A súlya egyébként 23,5 Kg. Vásárold meg a NAVEE N65-öt most 545 dollárnak megfelelő összegért (196.000 Ft) a PN65 kuponkóddal a készlet erejéig.

NAVEE N65 vásárlás ezen a linken

A HX X9 PLUS valamivel komolyabb darab mint az előző modell. Rendelkezik IP54 védettséggel és maximális sebessége 40 Km/óra. Szintén összecsukható és ha éppen arra van szükség akár az akkumulátorok is kivehetők a rollerből, így jóval könnyebb a súlya.
Elől-hátul led lámpákkal rendelkezik a masina, a teljes töltés 8-9 órát vesz igénybe a gyártó adatai szerint. A kerekek átmérője 10 hüvelyk. A HX X9 PLUS most akciósan vásárolható meg a PHX9 kuponkóddal 223.000 Forintnak megfelelő összegért. További részleteket a rollerről a kivetkező linken találsz.
.
Aki nem rollerre pályázik nem egy elektromos kerékpárra a HIMO Z20 egy tökéletes választás lehet. Az eszköz nagy része rendkívül könnyű, de erős alumíniumból készült, a váz összecsukható, így könnyebben hordozható a kerékpár. A kerekek átmérője 20 hüvelyk, az eszköz maximális sebessége elektromos módban 25 Km/óra, a teljes hatótáv pedig akár a 80 Km-t is elérheti mopped módban.
A kormányon található egy kisebb kijelző, ezen követhető a töltöttség és többek között az, hogy éppen milyen módban használjuk a masinát. A HIMO Z20 most akciós áron 301.000 Forintnak megfelelő összegért vásárolható meg a PHZ20 kuponnal.
.
.
Minhárom modell EU-s raktárból érkezik, extra gyors szállítással!
MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.