Véletlenül kiszivárgott a Snapdragon 8Gen2 bemutatási dátuma

Az idei évben újabb processzorokkal állhat elő a Qualcomm, amit a szivárgások is alátámasztanak. A napokban már azt is megtudhattuk, hogy mikor kerül majd bemutatásra a legújabb lapka.

Az idei évben a legerősebb Snapdragon processzornak a Snapdragon 8Gen1 SoC számított, viszont nemrégen már a Snapdragon 8Gen1 SoC Plus lapkával is jelentek meg készülékek, ami így átvette az első helyezést a ranglistán. Viszont még az idén megjelenhet a legújabb csúcslapka, ami ennél is erősebb lehet.

Már több pletykát lehetett eddig hallani a legújabb generációs Snapdragon 8Gen2 lapkáról. A Xiaomi állítólag most nem akar lemaradni arról, hogy ők dobják piacra az első új generációs Qualcomm lapkával felszerelt okostelefont, ami a Xiaomi 13 sorozatban indulhat el. Ez a sorozat, akár már 2022 novemberében piacra kerülhet, legalább is erről olvashattunk az interneten erről.

A napokban állítólag az amerikai vállalat véletlenül kiszivárogtatta a Snapdragon 8Gen2 SoC lapka bemutatási dátumát, amit november 14 és november 17 közé tesznek. E az információ megegyezik a Xiaomi-ról szóló pletykákkal is, így elég valószínű a dátum, de persze ez még nem biztos, így várjuk ki a végét.


Forrás