Vezetékesen és vezeték nélkül is gyorsan tölt majd a OnePlus 9 Pro

oneplus-9-cover

Kiderült, hogy milyen vezetékes és vezeték nélküli töltés támogat majd a OnePlus 9 Pro, és megtudtuk azt is, hogy mennyi idő kell majd neki a teljes feltöltéshez.

A OnePlus 9 széria bemutatójáig már csak pár napunk van hátra, ebből adódóan nem is meglepő, hogy egyre több információ lát napvilágot a készülékekről. Mint tudjuk a gyorstöltés egy sarkalatos pont a legtöbb felhasználónál, egy új telefon vásárlása esetén. De aki otthon van egy kicsit a mobiltelefonok világában az tudja, hogy a OnePlus-nak sosem voltak ezzel problémái. Most a jövőhét kedden, vagyis március 23-án debütáló készülékek egyikének töltésével kapcsolatban érkezett egy új hír. Eszerint a OnePlus 9 Pro dedikált 50 wattos vezeték nélküli gyorstöltéssel fog rendelkezni. Ami annyit jelent, hogy mindössze 43 perc alatt tudjuk majd vezeték nélkül 0-ról 100%-ra feltölteni.

oneplus-charge

A OnePlus vezeték nélküli töltési mindenképpen kiemelkedő lesz a piacon, mivel a gyártók többsége jelenleg még csak a 15 wattos vezeték nélküli töltést preferálja. Természetesen ez a teljesítmény csak a gyári OnePlus töltővel lesz elérhető a OnePlus 9 Pro esetében, ami azt jelenti, hogy utángyártottal nem is lesz érdemes próbálkozni.

Ezen kívül megtudtuk azt is, hogy vezetékesen 65 wattos gyorstöltés lesz a plafon. Ez ez azt jelenti, hogy 29 perc kell majd teljes feltöltéshez. A OnePlus egyébként most először dob piacra olyan telefon ami támogatja a vezetékmentes töltést. Ettől függetlenül egy egész erős töltővel fognak előállni, mivel a gyártók többsége még csak a 15 wattnál tart.