Videó mutatja be milyen egyszerű átverni a Note 10 ujjlenyomat-olvasóját

galaxy-note-10-fingerprint-cover

A múlt héten lehetett hallani először a Galaxy S10 ujjlenyomat olvasóját érintő problémáról, ez eddig csak szóbeszédként terjedt, most azonban egy videó is megerősíti a korábban hallottakat.


Az előző héten számoltunk be róla, hogy egy amerikai hölgy egy Kínából rendelt olcsó hydrogel kijelzővédő fóliát helyezett el Galaxy S10 mobilján. Ezt követően pedig a telefont a férje is fel tudta oldani olyan ujjlenyomattal, amit nem is regisztráltak a készülékben. Az eddig csak pletyka szinten hallott hírt most le is tesztelték és feltöltöttek róla egy videót YouTube-ra. A képkockákon viszont Galaxy S10 helyett Note 10 készülék volt az alany, ami sajnos szintén csúnyán elhasalt a teszten.

A fentiek alapján látható, hogy több alkalommal is sikerült felnyitni a készüléket olyan ujjlenyomattal, ami nem is volt abban regisztrálva. Ehhez csak a megfelelő hydrogel fóliát kellett a megjelenítő és az azonosítani kívánt újj közé helyezni. A Samsung már közölte, hogy dolgoznak a javításon, remélhetőleg minél előbb jelentkeznek majd vele. Addig pedig ajánlatos más azonosítási módot választani azoknak akik a fenti telefonok valamelyikét birtokolják és ilyen fóliát használnak.

FORRÁSyoutube
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.