Videón, ahogy javítás közben robban fel egy Xiaomi mobil

redmi-note-6-pro-cover

Az elmúlt hónapokban több Xiaomi mobil füstölt el, ezúttal egy Redmi Note 6 Pro-nak sikerült kigyulladnia, ráadásul egy kamera előtt.


A Redmi Note 6 Pro egy rendkívül népszerű telefon volta felhasználók között.  A 2018-ban megjelent mobilt még most is sok ember zsebében megtalálhatjuk és itthon is több webáruház kínálatában elérhető még jelenleg is. A 6,36 hüvelykes Full HD+ felbontással bíró és Snapdragon 636 processzorral ellátott eszközt akár 6 GB RAM-mal is be tudjuk szerezni, ami napjaink során is teljes mértékben megfelel egy átlagfelhasználónak. Ezek mellé párosul még egy hátlapi dupla kamera és egy 4000 mAh-s akkumulátor. A legolcsóbb helyen már 52 ezer forintért meg tudjuk vásárolni.

A napokban egy érdekes eset történt külföldön, amit egy áruház biztonsági kamerája is rögzített. A Dhriti Mobilüzletben ép egy Redmi Note 6 Pro szervizelését végezték mikor az erősen elkezdett füstölni. Ezt követően a telefont eladó a földre dobta, ami állítólag később fel is robbant. Bár, ez már nem látszik a kamerafelvételen, csak videó végén látottak árulkodnak erről. A történtek következtében szerencsére nem sérült meg senki, de az aggasztó, hogy az elmúlt időszakban több Xiaomi mobil is hasonlóképpen járt. Azt azért mindenképpen ki kell emelni, hogy a Redmi Note 6 Pro-val kapcsoltban ilyen esetről még nem hallottunk. Viszont a Xiaomi Mi A1, Redmi Note 4, Redmi Note 7S és Redmi 6A modellekről már jött hír hasonló esetről, ami semmiképpen sem jó a Xiaomi-ra nézve. A cég egyébként még nem tett a látottakkal kapcsolatban semmiféle hivatalos bejelentést.

Mégsem lesz annyira jó a Xiaomi féle 100 W-os töltés?

Rendhagyó bemutatón debütálhatnak a Xiaomi csúcsmobiljai

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.