Videón az LG összetekerhető kijelzős okostelefonja

Az LG egy nagyon innovatív összetekerhető kijelzős okostelefont fejlesztett ki, viszont ez sosem érkezett az eladási státuszba. Mutatjuk, hogy mit tudott volna az LG Rollable.

A 2020-as évben még nagy tervekkel érkezett a dél-koreai vállalat, ugyanis kiadták az LG Velvet készüléket és az LG Wing egyedi okostelefont is, amik biztatóak voltak. A 2021-es év elején viszont kielemezték az eredményeket és arra a döntésre jutott a cég vezetése, hogy bezárja a mobiltelefon részlegét.

A készülékei már ki is koptak a boltok polcairól így már csak elvétve lehet őket megvásárolni. Több okostelefon ennek hatására sohasem jelent meg, pedig nagy újításokat hoztak volna.

Ilyen volt az LG Velvet 2 és az LG Rollable is, ami az első összetekerhető kijelzős okostelefon lett volna a piacon és kijelenthetjük, hogy a tavalyi év egyik leginnovatívabb terméke lehetett volna.

Eddig nem nagyon láthattuk gyakorlatban a termék működést, a napokban viszont egy dél-koreai tesztelő felrakott egy videót, amiben hosszasan elemzi a terméket és megmutatja, hogyan működik ez a technológia.

A készülék nem csak ez miatt lett volna különleges, ugyanis mindenképpen a csúcstermékek közé lehetett volna sorolni, ugyanis a tavalyi csúcslapka (Snapdragon 888) dolgozott volna benne. Az árát valószínűleg megkérték volna, de biztosan lettek volna olyanok, akik megvásárolták volna.


Forrás