Visszatér a notch a Huawei Mate 50 Pro okostelefonnál

A Huawei legújabb okostelefonjának megjelenése előtt újabb információt tudhatunk meg róla. Állítólag a Huawei Mate 50 Pro visszatérhet a notch bevágáshoz.

A kínai vállalat szeptember elején fogja bemutatni a Huawei Mate 50 sorozatot, amiről már több információt is megtudhattunk. Ilyen például a processzor, ami állítólag egy Snapdragon 8Gen1 SoC 4G verzió és egy Kirin 9000S lehet. Továbbá azt is tudni lehet, hogy a termékek először Kínában fognak megjelenni és nem tudni, hogy lesz-e globális kiadás.

A legerősebb tag a Huawei Mate 50 Pro lehet majd a sorozatban, ami a render képek alapján nagyon hasonlítani fog az előd modellre. Meg fog maradni a hátlapi kör alakú kameraelosztás, emellett a kijelző is hasonlóan lesz majd lekerekítve, így azok, akiknek a vízesés edge panel szimpatikus, itt lesz a megfelelő termék számára.

Forrás:gsmarena

A napokban megjelent szivárgás szerint a notch is megmaradhat, így a Huawei P50 Pro után újra visszatér a megszokott kialakításhoz a vállalat. Ez egyben azt is eredményezheti, hogy a 3D-s arcfelismerés is adott lesz, ami hasonlóképpen működik, mint az iPhone készülékeknél. A termék árazásáról egyelőre még nem tudunk semmit, így meg kell várnunk a hivatalos bemutatást.


Forrás