Xiaomi Mi 11 Ultra: több kép és egy videó is kiszivárgott a dupla kijelzős mobilról

mi-11-ultra-cover

Egészen idáig nem hallottunk arról, hogy érkezni fog a Xiaomi Mi 11 Ultra, de most egy YouTuber feltöltött róla egy videót, amin egész közelről is megtekinthetjük.

Tavaly decemberre vártuk a Xiaomi Mi 11 sorozatot, de mint tudjuk végül csak egy készüléket kaptunk. Pár nappal a bemutató után felröppent az a pletyka, hogy rövid időn belül érkezni fog a Xiaomi Mi 11 Pro is és ahogy már évek óta lenni szokott kapunk egy Lite változatot is. Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy ezeken kívül jön még egy Ultra variáns is a Mi 11-ből. Legalábbis erről árulkodik a Tech Buff PH YouTube csatorna. Ahol az állítólagos Mi 11 Ultra-ról készítettek egy rövid videót. 

mi-11-ultra-6

Első ránézésre a hátlapról a Poco M3 juthat eszünkbe, mivel annak is ilyen nagy kamaraszigete van. Szemmel láthatóan három modul van a Mi 11 Ultra-ban, de ezt a Tech Buff PH is elmondja. Állítólag van egy 50 megapixeles elsődleges szenzor, egy 48 megapixeles ultraszéles látó és egy szintén 48 megapixeles kamera ami a nagyításért felel. Ez a képek alapján akár 120x zoomra is képes lesz, de a videóból nem derül ki, hogy valóban tudunk-e vele ennyit nagyítani. 

mi-11-ultra-2

Még egy érdekesség, hogy a nagyméretű kameraszigetben találunk egy kicsi kijelzőt is, ami képes megjeleníteni a hátlapon lévő kamerák képét, így könnyebben tudunk vele jobb minőségű szelfit készíteni mint amire az előlapi kamera is képes. De valószínűleg nem csak ez lesz az egyetlen funkciója a kicsi kijelzőnek, bár méretéből adódóan sokra nem számítunk tőle.

mi-11-ultra-5

A YouTuber szerint a Xiaomi Mi 11 Ultra egy 6,81 hüvelykes WQHD+ felbontású 120 Hz-es képfrissítésű ível OLED kijelzővel rendelkezik. A megjelenítő védelméről Gorilla Glass Victus üveg gondoskodik. Az előlapi kamerát a kijelző bal felső sarkában helyezték el, felbontása 20 megapixel.

mi-11-ultra-4

Természetesen Snapdragon 888 processzort találunk a Mi 11 Ultra-ban is. Ezen kívül kiderült még az is, hogy MIUI 12.5 kezelőfelület van a videóban látható modellen, valamint 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amit 67 wattos vezetékes gyorstöltéssel tudunk táplálni. De támogatja még a 10 wattos fordított vezeték nélküli töltés is.

mi-11-ultra-8

Mivel egészen eddig még egy szót sem hallottunk a Mi 11 Ultra, ezért érdemes fenntartásokkal kezelni a dolgot. De a videó alapján nagyon úgy néz ki, hogy nem csak egy átverésről van szó.

A teljes videót itt tekinthetitek meg: