Az egyik legerősebb Androidos mobil lesz a Xiaomi Mi 12

Egyes pletykák szerint a Qualcomm idén valamivel előbb dobja piacra új csúcslapkáját, ami ha követik a számozást a Snapdragon 895 lehet. Ennek kapcsán felmerült, hogy az új Xiaomi zászlóshajó is valamivel korábban jöhet.

INLOCK

Általában december elején szokták bemutatni a legújabb felsőkategóriás Qualcomm rendszerchipet, majd december végén vagy január elején elérhetővé is teszik a piacon. Most úgy tudni bő két héttel korábban jön majd az idei modell, és ebből adódóan az első Snapdragon 895-ös készülék is előbb jöhet. Tavaly a Xiaomi Mi 11 kapta meg elsőként a Snapdragon 888-at, és ha hihetünk a pletykáknak az idei Qualcomm csúcslapka is Xiaomi telefonban fog debütálni.

mi 11 ultra

A Xiaomi és a Qualcomm már régóta elég jó kapcsolatot ápol egymással, nem meglepő tehát, hogy a kínai cég az elsők között jut hozzá a Qualcomm újdonságaihoz. Egy kínai tipster úgy tudja a Xiaomi Mi 12 lehet az első okostelefon, ami Snapdragon 895-tel jelenik majd meg, de valamivel korábban a vártnál. Állítólag még az ünnepek előtt, december közepén piacra dobják majd a masinát Kínában, majd 1-2 hónapra rá, a nemzetközi piacon is elérhetővé teszik.

Egy kis ingyen Bitcoin jöhet?

A Xiaomi Mi 12-vel kapcsolatban egyelőre semmi érdemleges információ nem szivárgott ki a fentit leszámítva. Azt már most biztosra vehetjük, hogy az 5G modem adott lesz, javul az üzemidő és a kamerák tekintetében is várható előrelépés az előző generációhoz képest. Sajnos az is borítékolható, hogy a mobil kezdő ára valamivel drágább lesz, de ez már valószínűleg nem újdonság senkinek.