Xiaomi okostelefon jelent meg 40.000 Ft alatt

xiaomi

A kínai vállalat néhány napja egy új okostelefont mutatott be, ami 40.000 Ft alatti áron debütált. Mutatjuk, hogy mit kell tudni a Xiaomi Redmi A1+ okostelefonról.

A Xiaomi nagy előszeretettel tekint a belépő kategóriás okostelefonokra, hiszen nagyrészt ezek a termékek fogynak a legjobban a cégnél. Rendszerint frissítik ezt a kategóriát is, így nem meglepő, hogy egy újabb terméket mutattak be a napokban, ami már 40.000 Ft alatt megvásárolható.

A termék minden bizonnyal a fejlődő országokban nyer majd leginkább teret, amit jól mutat az is, hogy Kenyában már meg is lehet vásárolni a készüléket.

Azt fontos kiemelni, hogy alapból Android Go rendszer fut a készüléken, ami nem a teljes Android, hanem egy egyszerűsített verzió. A forrás meg is jegyzi, hogy 2019 után ez a második okostelefon, amit ezzel a rendszerrel mutatott be a vállalat. Természetesen nem kell csúcsteljesítményt várni a készüléktől a specifikációk tekintetében, viszont az elmondható, hogy a megjelenés dizájnos.

Hardveresen egy MediaTek Helio A22 lapka dolgozik a készülékben, ami mellé 3GB RAM és 32 GB belső tárhely társul. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit maximum 10W-al lehet tölteni vezetékesen. A készülék fekete és kék színben vásárolható meg a fentebb említett országban, de hamarosan több piacon is megjelenhet majd.


Forrás