3D nyomtatók bomba áron a készlet erejéig!

Ha érdekel a művészet vagy csak egyszerűen szeretsz kreatív dolgokat készíteni otthon, csekkold a Hekka.com 3D nyomtató kínálatát.

Az Artillery Sidewinder-X2 3D nyomtató kimondottan nagyobb tárgyak nyomtatására lett kifejlesztve, akár 300 x 300 x 400 milliméteres eszközöket is készíthetünk vele. A kettős z-tengelyes kialakításnak köszönhetően, a nagy sebességű mozgás alatt is rendkívül stabil az eszköz. Mértéhez képest rendkívül halkan dolgozik.

A masina vezérlését és beállításait egy erre kialakított kis érintőképernyőn tudjuk kivitelezni. Az Artillery Sidewinder-X2 3D nyomtató most 299 dollárnak megfelelő összegért (113.000 Ft) vásárolható meg a PrinterX2 kuponkóddal, a készlet erejéig.

Artillery Sidewinder-X2 3D nyomtató vásárlás 

Ha valaki olcsóbb modellre pályázik vagy valamivel kisebb tárgyakat szeretne nyomtatni, az Artillery Genius Pro egy remek választás lehet. Ez az eszköz 220 x 220 x 250 mm nyomtatási mérettel birkózik meg, adott a Szál kifutásérzékelés és van áramkimaradás funkció is.

A kezelést szintén TFT érintőképernyőn tudjuk megejteni és a kettős z-tengelyes kialakítás sem hiányzik a repertoárból. Az eszköz kiváló minőségű alkatrészekből készült és olyan csendes, hogy szinte alig lehet hallani, ha éppen dolgozik. Használd a PrinterGP kuponkódot és vedd meg most 249 dollárnak megfelelő összegért az Artillery Genius Pro-t. 

Artillery Genius Pro 3D nyomtató vásárlás

Az Artillery Hornet a cég belépő szintű modellje, már 60 ezer forintnak megfelelő összegért megvásárolható. A baráti ár ellenére a specifikációk terén nincs semmi ok a panaszra. Ezzel az eszközzel 220 x 220 x 250 milliméteres tárgyakat tudunk készíteni.

3d nyomtató

Érintőképernyőt ugyan nem kapunk, de egy kisebb kijelző itt is rendelkezésre áll és az Artillery saját fejlesztésű 32 bitet alaplapját is megkapta a Hornet. Van micro SD foglalat és rendkívül alacsony zajt kelt az eszköz munka közben. Az Artillery Hornet-ért most csak 60.000 forintnak megfelelő összeget kell fizetni, amennyiben a rendelésnél használjuk a PAH3D kupont.

Artillery Hornet 3D nyomtató vásárlás

Mindhárom nyomtató EU-s raktárból érkezik, gyors szállítással és már az Áfa is benne van az árban.