3D-s render képeken a Samsung Galaxy Buds Pro 2

A dél-koreai vállalat hamarosan újabb vezeték nélküli fülhallgatót dobhat majd piacra, minden bizonnyal a következő hónapban. Mutatjuk, hogyan is nézhet majd ki.

A Samsung elég régen frissítette a Samsung Galaxy Buds Pro szériáját, így az eddig megjelent híreket olvasva elég valószínű, hogy a következő vezeték nélküli fülhallgatója a cégnek Samsung Galaxy Buds Pro 2 néven kerülhet majd bemutatásra.

Ha tippelnünk kellene, akkor egy időpontban jelenik majd meg a Samsung Galaxy Z Fold 4 és Samsung Galaxy Z Flip 4 okostelefonokkal.

Ezzel a termékkel minden bizonnyal azokat a felhasználókat fogja megcélozni a cég, akik prémium hangzásra és minőségre vágynak. Az előd modellből kiindulva biztosa majd jól zsebbe kell nyúlnunk, hiszen durván 80.000 Ft és 100.000 Ft között lehet majd a nyitóár, hiszen az előd modell is ebben a kategóriában nyitott.

A napokban új renderek jelentek meg a készülékről, méghozzá 3D-ben, így megnézhetjük teljes egészében, hogyan is nézhet majd ki a termék. Ha ez lesz a végleges változat, akkor elmondhatjuk, hogy dizájnban az előd modell és a Samsung Galaxy Buds 2 ötvözete a termék.


Forrás