5 napot megy egy feltöltéssel az új Ulefone strapatelefon

ulefone

A kínai gyártó hivatalosan is bejelentette legújabb ütésálló készülékét, amit hatalmas akkumulátorral szerelt fel. Mutatjuk a specifikációkat.

INLOCK

Az Ulefone rendszerint mutat be olyan okostelefonokat, amik azok számára készülnek, akik nem nagyon tudnak vigyázni készülékeikre. Vagy éppen olyan munkakörülmények között dolgoznak, ahol elengedhetetlen a masszív kialakítás.

Most egy újabb mobilt mutattak be, aminek a neve Ulefone Power Armor 13. Az egyik fő kiemelkedő tulajdonsága a készüléknek az akkumulátor, ami 13.200 mAh kapacitású. Ez átlagosan 2X akkora, mint a mai legtöbb okostelefonnak. A gyártó szerint az üzemidő 5 nap. Persze ez a nagy telep nem túl könnyű. A készülék súlya 492 gramm.

ulefone

Ennél a készüléknél a hardver sem elhanyagolható, hiszen a készüléket egy nyolcmagos MediaTek Helio G95 hajtja, 8 GB RAM és 256 GB belső tárhely társaságában. Utóbbi tovább bővíthető TF kártyával 1 TB-ig.

A mobil egy 6,81 colos FHD+ felbontású kijelzőt kapott meg 20:9-es képaránnyal. A bal felső sarokban helyezkedik el a szelfi kamera, ami 16 MP felbontású. A hátlapon pedig kapunk egy 48 MP-es főkamerát, egy 8 MP-es széles látószögű kamerát, egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélység lencsét.

Meglepő módon a készülék vezeték nélkül 15W-al, vezetékesen 33W-al tölthető fel. Emellett töltés megosztásra is képes, 5W maximális sebességgel. A készülék csatlakozója USB-Type C.

ulefone

A telefon Android 11-et futtat, emellett rendelkezik IP68/IP69K tanúsítványokkal is. Adott a Dual SIM lehetőség, az NFC és az ujjlenyomat-olvasó is.

Mindent összevetve egy elég korrekt telefonnak ígérkezik mindazok számára, akik szeretik az ilyen típusú eszközöket. Augusztus 2-ig lehet előrendelni a készüléket (AliExpress, Banggood) mai árfolyamon durván 90.000 Ft-os áron, az ezt követő időszakban pedig az induló ár 150.000 Ft, tehát érdemes elgondolkodni az előrendelésen.


Forrás