55 000 FT készülék- és online kedvezmény a Telekomnál

telekom

Ismét érdemes volt szétnézni a Magyar Telekom háza táján. A szolgáltató készülék kínálata egyre szélesedik, így kíváncsiak voltunk, hogy mit és milyen kondíciókkal tudunk a jelenlegi csomag akciók keretein belül megvásárolni.

INLOCK

“Családi készülékpark most extra online kedvezménnyel” olvashatjuk a Telekom főoldalán. Ezzel a promócióval csábít minket a szolgáltató, vessük bele magunkat! A bannerre kattintva egyből a részleteket látjuk. 1 mobil és 3 otthoni szolgáltatás megrendelésével 44 000 Ft készülék- és 11 000 Ft extra online kedvezményt tudunk rögvest bezsebelni. A kondíciókat nézve gigabites internetet, Szuper Családi HD díjcsomagot (1db set-top box a csomagban), alap díjcsomagot és Mobil L + 4GB díjcsomagot kapunk havi 19.011 Ft-ért. Ez az összeg tartalmazza a 30%-os Magenta havidíj-kedvezményt, de bontsuk szét az ajánlatot. Nézzük meg milyen szolgáltatásokkal gazdagodik az újdonsült ügyfél:

Internet

A gigabites internet segítségével nem okoz problémát a böngészés. 4K minőségű YouTube videókat tekinthetünk meg vagy épp játszi könnyedséggel tudjuk fogyasztani a streaming szolgáltatók adta digitális tartalmakat. Ilyenek például Netflix, HBO GO, stb, de természetesen ezekre külön elő kell fizetnünk.

TV csomag

A Szuper Családi HD díjcsomag 49 HD csatornát + 111 normál csatorna és az RTL Most Pluszt is tartalmazza. Itt leginkább a 49 HD csatornára hívjuk fel a figyelmet, hiszen a legfelkapottabb sport és film jellegű csatornák mellett a közszolgálati televíziók is olyan minőségben nézhetők, ami már alap elvárás a mai világban.

Alap díjcsomag

A havi működési díjat tartalmazza.

Mobil L + 4GB adat

Korlátlan hívást biztosít belföldi és EU roaming helyzetben, valamint belföldi alapdíjas irányba. Tehát a szolgáltató külön díjat nem számol fel az EU-ban, ha belföldi alapdíjas számot hívsz vagy arra küldesz SMS-t. Viszont ha itthon vagy, és egy EU-s országba telefonálsz vagy SMS-ezel, akkor 37Ft/perc és 25 Ft/SMS bármely EU-s hálózatba. A 4GB adatot pedig felhasználhatod belföldön és az EU-ban. Facebook, Instagram, Facebook Messenger, WhatsApp és Waze által generált adatforgalom nem számít bele a 4 GB-os keretbe.

A csomaghoz választható készülékek

A Telekom 11 kategóriában kínál termékeket, mobiltelefontól egészen a Gamer PC-ig. Érdemes most jól szétnézni, mert kamatmentes részletre lehet megvásárolni ezeket a termékeket és emellett igénybe tudjuk venni a tarifához biztosított kedvezményt. Például a Samsung Galaxy A72 készüléket 22 x 4740 Ft-ért vásárolhatjuk meg az 55000 Ft kedvezményt igénybe véve, ami egy kiemelten jó ajánlat.

 

Forrás: Telekom