Egy gyári applikáció miatt merülhetnek mostanában gyorsan az iPhone-ok

Külföldi források szerint egy applikáció okozhatja azt, hogy a kelleténél gyorsabban merülnek mostanában az Apple telefonjai.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a jelenlegi iOS 13.5.1 nem az egyik legjobb rendszer amit az Apple kiadott. Miután elérhetővé vált ez a frissítés nem kellett sok időnek eltelnie, hogy a felhasználók elkezdjenek panaszkodni a cupertinói cég fórumain. A legtöbben az akkumulátor üzemideje miatt nyilvánították ki nemtetszésüket. Az Apple egyes telefonjai ezen a téren egyébként is egy kicsit gyengébbek mint a konkurens cégek eszközei. Az iOS 13.5.1-el pedig még rosszabb lett a helyzet. Most egy friss jelentés szerint az Apple Music is közrejátszhat abban, hogy gyorsabban merülnek a telefonok.

apple-music

Külföldi médiajelentések szerint ugyanis az Apple Music háttérben történő túl nagy energiafogyasztását egy a közelmúltban, a gyártó által elvégzett szerver oldali módosítás okozhatja. Egyeseknél bevált, hogy eltávolítják az alkalmazást, de azoknál akik nap mint nap használják valószínűleg nem járható út. Nekik azt tanácsolják, hogy a gyári beállítások visszaállításával próbálkozzanak, de még ez sem jelent 100%-os megoldást a problémára, mivel lehet, hogy azt követően is gyorsan merül majd a telefon. Az Apple egyébként már elismerte a hiba létezését, remélhetőleg a következő iOS frissítéssel korrigálják a dolgot. Azok akik nem szeretnének mindent letörölni a telefonjukról érdemes egy kicsit várni, talán a következő frissítés orvosolja a problémát.

FORRÁSmydrivers
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.