A Galaxy S21 mobilokkal debütálhat a Galaxy Buds Pro

Hamarosan érkezik a Samsung új vezeték nélküli fülhallgatója. Várható volt, hiszen minden évben az új S szériák bejelentésénél egy új fülhallgatót is bejelent a dél-koreai óriás. Nem lesz ez másképpen jövőre sem.

Az új S széria várhatóan 2021 januárjában kerül bejelentésre és az új Galaxy Buds is ekkor érkezik.

A korábbi hírek alapján a termék neve az Air Buds Beyond lett volna. A legfrissebb információk alapján viszont úgy tűnik, hogy ez nem így lesz. Az új termék a Galaxy Buds Pro nevet és az SM-R190-es modellszámot fogja viselni.

Ezt erősítik meg azok a hírek is hogy az Indonéz és a kínai hatóságok is ezeket a számokat és neveket  dokumentálták a tanúsítási folyamat során.

Magáról a termékről még kevés információ áll rendelkezésre. Amit tudni lehet, hogy az új eszköz kialakítása ugyanolyan lesz, mint a Galaxy Buds+-é. Rendelkezni fog ANC-vel (aktív zajszűrő) hasonlóan, mint a Galaxy Buds Live, az akkumulátor kapacitása pedig állítólag 472 mAh körül fog alakulni.

Az árakról egyelőre nincs hír, de az új S21 szériával egy időben fog a boltok polcaira kerülni. Az előző évek gyakorlatát követve a Samsung várhatóan előrendelési akcióban kínálja a fülhallgatóit az új S21 szériával 2021 január végétől.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.