Felejtsd el a Revolutot, a Crypto.com a jövő bankja – Most 15 ezer forint bónusz minden új tagnak

A Crypto.com 100 dolláros bónusz akciója ugyan véget ért, de talán most van a legjobb alkalom arra, hogy Te is letöltsd az alkalmazást és kihasználd minden előnyét a fintech appnak. 

gsmring_webshop_banner

Korábban 50+50 dollár bónuszt lehetett szerezni egy regisztrációval. Ezt a hónap elején lecsökkentették 25+25 dollárra, ami átváltva picit több mint 15 ezer forint, tehát még így is elég szép összegről van szó. Talán a névből is leszűrhető, hogy a cégnek a kriptopénzekhez van köze. Az elmúlt időszakban a Bitcoin elég szépen északnak vette az irányt, jelenleg 16 ezer dollárt kérnek egy darabért. Ennek hatására az altcoinok többségének ára elkezdett csökkenni, mivel a pénz az altokból átment a BTC-be. A Crypto.com rendszerét működtető CRO ára is beesett, jelenleg 0,0671 dollárba (kb. 20,27 Ft) kerül egy darab a Crypto.com tokenjéből. Mivel minden előny a nálad lévő CRO mennyiségen keresztül használható ki, most még jobban megéri regisztrálni mint korábban. Már csak befektetésképp is, hiszen lassan újra elkezd felfelé kúszni a CRO ára, így a pénzed még többet fog érni. De nézzük meg a rendszer működését, és hogy milyen előnyökkel jár a Crypto.com használata.

A folyamatos felhasználóbázis növekedés miatt a Crypto.com a Revolut egyik legnagyobb kihívójává vált. Annyi új ügyfelük van, hogy nem győzik teljesíteni a kártyarendeléseket.

A cég által nyújtott magas színvonalú szolgáltatások mindenki számára könnyen elérhetőek és kezelhetőek. A support rendkívül segítőkész és kiemelt figyelmet fordítanak az egyedi problémákra is. A 2016-os alapítás óta a felhasználótábor egyre csak növekszik, a nyár elején pedig globálisan is elérhetővé tették a Crypto.com kártyát, ami a mindenki számára közelebb hozza a kialakuló válságban egyre inkább előtérbe kerülő kriptopénzek világát. A legnagyobb előny, hogy ha egy kicsit is ért a pénzügyekhez valaki, saját maga bankja lehet, egy helyen kezelhetjük a befektetéseket és hiteleket.

A CRO kártya és a fontosabb tudnivalók

A Revoluthoz hasonlóan itt is van lehetőség kártya igénylésére. Viszont a Crypto.com jóval kedvezőbb szolgáltatásokat kínál a felhasználók számára. Míg a Revolut 4200 forintos havidíj mellett, Európa területén elköltött vásárlások esetén 0,1%-os visszatérítést ad, a Crypto.com alapcsomagjában ingyenesen igényelhetünk egy a kék plasztikkártyát, amivel minden vásárlás alkalmával 1% visszatérítést kapunk CRO-ban. Az így kapott CRO-t bármikor átválható fiat pénzre (pl.: dollár, euró, vagy angol font) és ezt követően szabadok elkölthetjük amire akarjuk. Érdemes egyébként gyűjtögetni is, mert már nagyon érik az áremelkedés és a különböző bónuszokat is a CRO-n keresztül tudjuk majd kihasználni.

Fontos kiemelni, hogy az alapcsomag teljesen ingyenes, azonban választhatunk fizetős csomagok közül is, amelyek extra szolgáltatásokat nyújtanak a felhasználók számára. A kártya lakóhely szerint EUR, USD vagy GBP alapú, azonban a váltás bankközi árfolyamon történik forintra és bármilyen más pénznemre. A kártya igénylésére a mobilalkalmazáson keresztül van lehetőség, az egész regisztrációs folyamatot mobilon keresztül érdemes lebonyolítani, mert csak így kaphatod meg az egyszeri 25 dolláros bónuszt. Ha befejeződött a regisztráció és igazoltad személyazonosságod, megadtad a lakcímed, a mobilappon keresztül tudod majd igényelni a kártyát. Ez lehet egy ingyenes plasztikkártya kék színben is, ami semmi extrát nem ad, csak az 1% visszatérítést minden fizetés után.

Érdemes egyébként valamelyik fizetős csomag közül választani, mert akár 8% pénzvisszatérítést is kaphatsz különböző extra bónuszok mellett. Ebben az esetben már fémből készült kártyát küldenek, amit a Revoluthoz hasonlóan az alkalmazásból lehet majd feltölteni. Egyes bankok esetében viszont elképzelhető, hogy nem megy majd a dolog, erre az esetre van SEPA utalás is.

Tipp: Ha használsz Revolutot azzal könnyen feltöltheted a cdc kártyát is.

Ha a magasabb cashback, illetve extra szolgáltatások miatt inkább valamelyik fizetős kártyát választanád, annyi a dolgod, hogy a Crypto.com saját tokenjéből, a CRO-ból vásárolsz és azt tartod fél éven keresztül. Egy ilyen kártya után valójában nem is kell fizetni, mivel a lekötött CRO-t fél év után hiánytalanul visszakapod. Csupán annyi a dolgod, hogy vállalod a hat hónapos stake időszakot.

Már az ingyenes kártyát csak az 1% cashback miatt ajánlott megrendelni. De ha szeretnéd egy kicsit megforgatni a pénzed és a végén többet kihozni belőle, érdemes a fizetős csomagok közül választani. A Crypto.com egyébként időszakos szolgáltatásokkal is szokott kedvezni a felhasználói számára. Legutóbb fél éven keresztül 10% cashback járt, a KFC-nél, a McDonald’s-nál és az Aldi, az Auchan, a Tesco és a Lidl üzletekben. Ezt a kedvezményt azonban az ingyenes kártyával nem lehetett igénybe venni.

Az alábbi kártyák közül lehet választani:

Midnight Blue: Ez az ingyenes, amely 1%-os cashback-et ad, nem kell hozzá tartani CRO tokent. Az ATM-es pénzkivételi korlát 200 dollár és 2.000 dollárig költségmentesen válthatunk valutákat.

Ruby Steel: Ahhoz hogy megkapd ezt a kártyát, 2500 CRO tokent kell tartanod. 2%-os cashback-et kínál és ingyenes Spotify előfizetést. A pénzkivételi korlát már 400 dollárra emelkedik, az átváltási limit pedig 4.000 dollárra.

Jade Green/Royal Indigo: Akkor választhatod ezeket a kártyákat, ha 25.000 CRO tokent kötsz le. A cashback már 3%, a pénzkivételi korlát 800 dollár, az átváltási limit 10.000 dollár. Ha van Netflix és Spotify előfizetésed a Crypto.com állja a havidíjadat.

Icy White/Frosted Rose Gold: Ha befektetsz 250.000 CRO tokent, akkor kerülhetsz ebbe a kategóriába. A Cashback felugrik 5%-ra, 100%-ban visszakapod a Spotify, Netfilx és Amazon Prime előfizetésed árát. 10% kedvezmény kapsz az Expedia-nál, privát tag leszel és különböző kamat-bónuszokat kapsz.

Obsidian Black: Ez a legmagasabb kategória, amit akkor érhetsz el, ha 2.500.000 CRO-t kötsz le. A cashback itt már 8% és minden olyan extrát megkapsz, amit az Icy White és Rose Gold kártyáknál. Sőt, ezekhez még hozzá jön 10%-os airbnb kedvezmény és egy privát Jet tagság is. Ez a szint már nem az átlagfelhasználó kategória.

Évi 10-12% kamat megtakarításokra

Ha van egy kis felesleges pénzed, érdemes tanulmányozni a mobilappban a Crypto Earn menüpontot, itt ugyanis a megszerzett kriptókat lehet kamatoztatni. Vannak olyan kriptopénzek, amik valamelyik fiat pénz árfolyamát követik le ilyen például a USDT vagy Tether, USDC, Dai, Paxos Standard, TrueGBP, TrueAUD, TureCAD, TrueUSD. De ott van a PAXG is, amit ha megvásárolsz, lényegében aranyat veszel. Ha ezekből veszel semmilyen kockázatot nem vállalsz, mivel az árfolyam nem olyan volatilis mint a Bitcoin esetében. Lényegében dollárod, angol fontod vagy aranyad van, digitális formában.

A felsorolt stablecoin-okra 10% kamatot ad a Crypto.com éves szinten, de aki Jade Green, Royal Indigo kártyával (vagy ezeknél magasabb csomaggal) rendelkezik, évi 12% százalékot is zsebre tehet. Különböző futamidők közül lehet választani, ha 3 hónapra mellőzöd a pénzed, akkor kaphatod meg a legmagasabb kamatot. A kamat kifizetése heti szinten történik és amint jóváírjak a számládon már költhetted is. Ilyen magas kamat Magyarországon egyik banknál sincs, én már hónapok óta használom és teljesen elégedett vagyok vele. Ha esetleg szkeptikus vagy és félsz, hogy lenyúlják a pénzed, érdemes nem egy ház árát lekötni, hanem kisebb összeggel kezdeni. Még így is többet hozhatsz ki a pénzedből mintha bevinnéd egy bankba, éves szinten 1% kamatért.

Így szerezheted meg a 15 ezer forintos bónuszt

Ha ezen a linken keresztül regisztrálsz a Crypto.com-ra, összesen 50 dollár értékű bónuszt kaphatsz. Nagyon fontos, ahhoz, hogy megkapd az első 25 dollár értékű CRO bónuszt, ne webes felületen, hanem a mobilalkalmazáson keresztül regisztrálj. Innentől kezdve lényegében semmi dolgod nincs, ha megvolt a regisztrációs folyamat az első belépést követően látni fogod, hogy jóváírták a 25 dollárnak megfelelő CRO-t a számládon, ennyivel kevesebb kell majd az általad választott kártya igényléséhez.

A másik 25 dollár bónuszt akkor szerezheted meg, ha a regisztráció után belépsz a webes felületre, és vásárolsz 5000 CRO-t majd lekötöd fél évre, erre jár 10% kamat éves szinten. Amint ez megtörtént máris jóváírják az egyenlegeden a 25 dollárnak megfelelő bónuszt. Ezzel a két módszerrel összesen 50 dollárnak (kb. 15 ezer Ft) megfelelő CRO-t kaphatsz, amit később átválthatsz bármire.

A biztonságról

Mivel a végső cél az, hogy ők legyenek az első kriptobank a piacon, a Crypto.com kiemelt figyelmet fordít a biztonságra, 360 millió dolláros biztosítási fedezettel rendelkeznek. A legmagasabb biztonsági standardok alapján működnek és ez az első kriptocég a világon, amely rendelkezik ISO/IEC 27001:2013, ISO/IEC 27701:2019, PCI:DSS 3.2.1 tanúsítványokkal. Minden egyes tranzakciót a Crypto.com csapata monitoroz, hideg tárcákon tárolják a hozzájuk befolyt pénz túlnyomó többségét, van kétfaktoros azonosítás, és lehet biometrikus azonosítást is választani.

Konklúzió

A koronavírus nem igazán van jó hatással a gazdaságra, ezért én személy szerint inkább tartom valamilyen kriptopénzben a megtakarításaim egy részét. Első körben kicsit szkeptikus voltam a Crypto.com-mal kapcsolatban, de végül kellemeset csalódtam. A kártyával bárhol tudok fizetni és rögtön jön a casback CRO-ban. A Revolut esetében többször előfordult, hogy pár órán keresztül technikai problémák miatt nem lehetett használni a kártyát, ilyen a Crypto.com esetében még csak egyszer volt a közel fél év alatt. Néha megeseik, hogy az alkalmazás nem elérhető, de a kártya ilyenkor is működik. A kártyás fizetés mellett az earn menüpontot használom még, ahol egy kisebb összeget kötöttem le 10% kamatra.

Továbbá a webes felületen van még egy új funkció amit használok, ez a supercharger. Ha ide teszel CRO-t, cserébe más kriptopénzeket kaphatsz. Persze itt is sok múlik azon mennyi a birtokodban lévő CRO mennyiség. Ennek a legnagyobb előnye az, hogy nem kell lekötni, bármikor kiveheted. A kapott cashback megy a supercharger-be, majd amint összejön egy nagyobb összeg, PAXG-t vagy Bitcoint vásárolok rajta és megkamatoztatom. A supportot több esetben is kerestem már különböző kérdésekkel, azt nem mondom, hogy villámgyorsak – volt amikor 4 óra múlva írtak – viszont rendkívül kedvesek és segítőkészek.

A Crypto.com-ra itt tudsz regisztrálni, az alkalmazás már a Play Áruházban és az App Store-ban is elérhető. A regisztráció előtt mindenképp olvasd el fent, hogyan szerezheted meg a 50 dollár értékű bónuszt.

Az oldalon található információ a szerző magánvéleményét tükrözik. A cikk nem valósít meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.