A Samsung már fejleszti a 6G-t

A dél-koreai vállalat a jövőben sem bíz semmit a véletlenre, amit nagyon jól mutat az, hogy már elkezdték fejleszteni a 6G hálózatokat. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

crypto50

A Samsung a legtöbb technológiai fejlesztésben próbál az élen járni, legyen az okostelefon, hűtő, televízió, tablet vagy éppen internetes hálózat. Az 5G hálózatok kapcsán nagyon gyorsan növekedik a vállalat, de ez nem minden, hiszen már elkezdték tesztelni a következő generációs hálózatokat is.

Igaz, hogy az 5G technológia még koránt sincs kiépülve a világban, ahogy Magyarországon sem, ennek ellenére már készül a 6G is, a dél-koreai gyártó telephelyein, ez pedig a jövő technológiája lehet.

Információ természetesen nincs arról, hogy mikor lehet majd használni először az új hálózatokat, de ha van valami fejlemény ezzel kapcsolatban, mindenképpen megosztjuk majd veletek. Az új 6G 50X gyorsabb lehet majd, mint az 5G hálózatok.

A Samsung ügyvezető alelnöke, az alábbi nyilatkozatot tette az üggyel kapcsolatban:

“Már régen megkezdtük az utunkat, hogy megértsük, fejlesszük és szabványosítsuk a 6G kommunikációs technológiát. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy vezető szerepet vállaljunk, és megosszuk eredményeinket, hogy elterjesszük elképzelésünket, hogy a következő hiper-összekapcsolt élményt az élet minden sarkába hozzuk.”


Forrás