Akciós okoseszközök a karácsonyfa alá

sponzorált tartalom

Az év utolsó két hónapja szokta tartogatni a legnagyobb akciókat, most összeszedtünk négy terméket, amiket kuponnal meglehetősen jó áron lehet beszerezni.

A négy okoseszköz négy árkategóriát fed le, így nagyobb eséllyel találja meg mindenki a leginkább neki való modellt. Azoknak, akik sokat szeretnek mozogni egy Xiaomi Mi Band 6 megfelelő választás lehet, iPhone-hoz és Androidos készülékhez is tudjuk társítani, továbbá az 5 ATM-es vízállóságnak köszönhetően akár úszáshoz is használható.

Az akciós modellt fekete színben lehet megvásárolni, a hivatalos leírás szerint akár 14 napos üzemidőt is kihozhatunk a Mi Band 6-ból. Az előző generációhoz képest a képernyőméret 50 százalékkal növekedett. Ha felkeltette az érdeklődésed a Xiaomi okoskarkötője a HekkaMB6 kuponnal 25 dollárnak megfelelő összegért (kb. 10.000 Ft) tudod megvásárolni ingyenes kiszállítással.

A Xiaomi Mi Band 6 ezen a linken keresztül rendelhető meg

Manapság már lehet okos autós fedélzeti kamerát is venni. A 70mai Dash Cam Pro Plus A500S egy csomó hasznos funkcióval rendelkezik, például nem kell folyamatosan bekapcsolva tartani vezetés közben, mert a benne lévő szenzoroknak köszönhetően bizonyos helyzetekben automatikusan bekapcsolódik és figyelmeztetéseket is küld nekünk. Az eszköz beépített GPS-t is kapott és 1944p felbontásban rögzít.

A kamera vezérlését egy alkalmazáson keresztül tudjuk kivitelezni, ami Androidra és iOS-re is egyaránt elérhető. A 70mai Dash Cam Pro Plus A500S a készlet erejéig 62 dollárnak (kb. 24.900 Ft) megfelelő összegért lehet beszerezni, ehhez a 70mai kuponkódot kell használni. A kiszállítás szintén ingyenes.

A 70mai Dash Cam Pro Plus A500S ezen a linken keresztül rendelhető meg

Egy táblagép mindig hasznos ajándék szokott lenni, a nyolcmagos rendszerchippel és 8 GB belső memóriával szerelt Blackview Tab 15-ért most 161 dollárt (kb. 64.700 Ft) kell majd fizetni, ami egy kimondottan jó ajánlatnak számít egy ilyen eszközért. A készülék 10,51 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, ami mellé 8280 milliamperórás akkumulátor társul.

Akár két SIM kártyát is helyezhetünk a masinába és a B20 hálózat is támogatott, így hazánkban is gond nélkül használható a táblagép. Összesen négy hangszórót kapott a modell és Android 12 rendszert futtat gyárilag. Ha a fenti áron, ingyenes kiszállítással szeretnéd megvásárolni a táblagépet, használd a 15Tab kuponkódot.

A Blackview Tab 15 ezen a linken keresztül rendelhető meg

Okostelefon is van a kínálatban, a Xiaomi 12T-t valószínűleg nem nagyon kell senkinek bemutatni. Itthon az árukereső szerint 202 ezer forinttól indul a mobil, az XM12T kuponkóddal viszont most 172 ezer forintnak megfelelő összegért lehet beszerezni, tehát kereken 30 ezer forinttal olcsóbban.

xiaomi 12t

Ez a nemzetközi piacra szánt modell, tehát a magyar nyelv és a B20 hálózat is elérhető rajta. Az akcióban részvevő modell 8 GB RAM belső memóriával és 128 GB tárhellyel rendelkezik, további részletes specifikációk a termékoldalon érhetőek el. A kiszállítás ingyenes!

A Xiaomi 12T ezen a linken keresztül rendelhető meg