Anker fülhallgatók áron alul!

Újabb akciók a Hekka.com-on, most Bluetooth füleseket lehet venni kuponnal, remek áron. Több modell is van a kínálatban érdemes körülnézni!

Az Anker Soundcore Liberty 2 Pro+ mindent tud amire egy átlagfelhasználónak szüksége van. A füles rendelkezik Hi-Res Audio Wireless tanúsítvánnyal és tudja az LDAC technológiát is, tehát magasabb bitsebességet használ, mint a szabványos Bluetooth fülesek. A hivatalos leírás szerint 3x több adat kerül így továbbításra mint egy hagyományos fülhallgató esetében.

A Transparency módnak köszönhetően egy gombnyomásra tisztán hallhatjuk a körülöttünk lévő környezet hangjait, kapott tehát zajszűrést is a Liberty 2 Pro+. Ezt egyébként nem csak a fülesen tudjuk ki és bekapcsolni hanem a hozzá tartozó Soundcore alkalmazásban is. Egyetlen feltöltés 7 órányi zenehallgatást biztosít, 15 perces töltéssel pedig 3 órán keresztül tudjuk használni a fülest. Az Anker Soundcore Liberty 2 Pro+ most 29.700 Ft-nak megfelelő összegért vásárolható meg a PASL2P kuponnal.

Anker Soundcore Liberty 2 Pro+ vásárlás ezen a linken

Az Anker Soundcore VR P10 nem csak külsőben különbözik a Liberty 2 Pro+-tól, funkciók tekintetében is valamivel szerényebb a felhozatal, ebből adódóan az ára valamivel kedvezőbb. Ez a füles kimondottan Meta Quest 2-höz készült, persze ennek ellenére más VR szemüveghez is használható sőt, mivel egy multi-platform kompatibilis eszközről van szó, nyugodtan csatlakoztathatjuk többféle eszközhöz is Bluetooth kapcsolaton keresztül.

A dobozban megtalálható a két füles, egy dokkoló, egy USB kábel, Ear Tip három méretben és egy Usb Type C dongle. Akár egyszerre is lehet a dongle és Bluetooth kapcsolattal használni a fülest. Az Anker Soundcore VR P10 most 29.300 Ft-nak megfelelő összegért vásárolható meg a PAVRP10 kuponnal a készlet erejéig.

Anker Soundcore VR P10 vásárlás

Komolyabb fülesek is találhatóak az Anker kínálatában az Anker Soundcore Space Q45-tel akár 50 órán át hallgathatjuk kedvenc számainkat. A  a hatalmas hangszóróknak és beépített mélynyomónak köszönhetően sokkal intenzívebb élmény a zenehallgatás.

A különleges három csatornás zajcsökkentő rendszernek köszönhetően a környezeti zajok szinte egyáltalán nem zavarják a zenehallgatást. Szintén LDAC képes eszközről van szó, 3x annyi részlet hallható mint egy átlagos fülessel. Az Anker Soundcore Space Q45 most 47.000 Ft-nak megfelelő összegért vásárolható meg a PAQ45 kuponnal. 

Anker Soundcore Space Q45 vásárlás ezen a linken

Mindhárom füles Kínából érkezik, ingyenes szállítással és már az áfát is belekalkulálták az árba.