Az Apple ingyen javítja egyes készülékeit

apple

Az amerikai vállalat egy nem mindennapi lehetőséggel állt elő a felhasználói számára, amit érdemes kihasználni az érintett készülékeknél, hiszen ingyen javítja egyes készülékeit gyártás hiba miatt. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

Az Apple a tavalyi évben dobta piacra az iPhone 12 sorozatot, aminek két tagja az iPhone 12 és iPhone 12 Pro egy bizonyos hangszóró problémával rendelkezhet, a legújabb jelentések szerint. Mindezért az amerikai vállalat a 2020 október és 2021 áprilisa között gyártott ezen készülékeit, ingyen javítja.

Az említett okostelefonok felettébb népszerűek voltak az eladási adatok alapján az egész világban, így sok embert érinthet ez a kezdeményezés. Ez a probléma régiótól függetlenül felmerülhet, így a javítási programra mindenki jogosult, viszont a cég mégis kiemeli, hogy “korlátozhatja a javítást az eredeti vásárlási ország vagy régió”.

iphone

Mindebben a széria további tagjai nem érintettek, így nem jogosultak erre a lehetőségre sem az iPhone 12 Mini felhasználók, sem az iPhone 12 Pro Max felhasználók sem.

Az okostelefonok még mindig elérhetőek a boltok polcain, de az tudni kell, hogy csupán az iPhone 12 marad hivatalosan a portfólióba. Ezt az iPhone 13 sorozat bejelentésénél jelentette ki az amerikai nagyvállalat. Persze még egy ideig biztosan elérhetőek lesznek a hivatalos forgalmazóknál a sorozat tagjai, hiszen még a raktárkészleteknek ki kell ürülniük mindenhol.


Forrás